Συνεχείς επιτυχημένες δράσεις του ΓΑΟ Τάεκβοντό Ρόδου

Συνεχείς επιτυχημένες δράσεις του ΓΑΟ Τάεκβοντό Ρόδου

Συνεχείς επιτυχημένες δράσεις του ΓΑΟ Τάεκβοντό Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1071 ΦΟΡΕΣ

Με τη συμμετοχή 1602 αθλητών και αθλητριών διεξάγεται από σήμερα έως και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Κύπελλο Τάεκβοντό Πανελλήνιας συμμετοχής με την επωνυμία «Γεώργιος Βόλαρης 2023».

Το 2022, η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε δύο φορές, σε Χαλκίδα (Ιανουάριο) και Φάληρο (Νοέμβριο). Στην πρώτη εξ αυτών, πρώτευσε ο Αχιλλέας Αιγάλεω, με τον Αίαντα Αγίου Δημητρίου και τη Νίκη Παιανίας Γλυκών Νερών να ακολουθούν στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Τα πρωτεία στη διοργάνωση του ΣΕΦ πήρε ο Θεαγένης Καλλιθέας, ενώ ακολούθησαν Αίαντας Αγίου Δημητρίου και Αττική Δύναμη:
Οι αγώνες και τις τρεις ημέρες θα εκκινήσουν στις 09:00 και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.


Χθες ο ΓΑΟ Ρόδου αναχώρησε για τη συμμετοχή στους παραπάνω αγώνες με δύο αθλητές κι έξι αθλήτριες στις κατηγορίες Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων υπό τις οδηγίες του προπονητή Παύλου Καζαντζόγλου.


Οι συμμετοχές είναι οι παρακάτω:
-Πανορμίτης Χατζηστρατής +78κ. Εφήβων
-Ιωάννης Τσουπάκης -65κ. Παίδων
-Καλλιόπη-Μιχαέλα Κυπριάδη -63κ. Νεανίδων
-Νικολέτα-Μιχαέλα Χατζηστρατή -51κ. Κορασίδων


-Ελεονόρα Λιχαρή -41κ. Κορασίδων
-Λάουρα Λιχαρή -51κ. Κορασίδων
-Ζωή Ψυχογιού -47κ. Κορασίδων
- Αικατερίνη Μιχαηλίδη -51κ. Κορασίδων


Tρόπος διεξαγωγής αγώνων


Οι αγώνες θα διεξαχθούν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες ΚΡΝΡ, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.
Η διάρκεια κάθε αγώνα ορίζεται σε τρεις (- 3 -) γύρους του ενάμισι (-1½ -) λεπτού με ένα (- 1 -) λεπτό διάλειμμα ανάμεσά τους.
Σε περίπτωση που θα υπάρξει πρόβλημα, ο αλυτάρχης των αγώνων έχει το δικαίωμα διαμόρφωσης του χρόνου διεξαγωγής.


Κατά τη ζύγιση των αθλητών – αθλητριών δεν θα υπάρχει καθόλου ανοχή.
Τόσο κατά την προσέλευση στη ζύγιση, όσο και στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου ν’ αγωνιστούν, θα πρέπει υποχρεωτικά όλοι οι αθλητές – αθλήτριες να προσκομίζουν την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ θεωρημένη από ιατρούς μονάδων παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Νομαρχιακών, Περιφερειακών ή Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων, υγειονομικών στρατιωτικών μονάδων ή από ιατρούς του ιδιωτικού τομέα κατέχοντες την καρδιολογική ειδικότητα.

Σε περίπτωση που η θεώρηση της ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ είναι από ιατρούς λοιπών ειδικοτήτων, αυτοί θα πρέπει να έχουν λάβει τη σχετική πιστοποίηση από το Εθνικό Κέντρο Αθλητικών Ερευνών (ΕΚΑΕ) και πέραν της σφραγίδας και υπογραφής υποχρεωτικά θα πρέπει ν’ αναγράφουν τον Ατομικό Αριθμό Πιστοποίησής τους.


Οι αθλητές – αθλήτριες θα αγωνιστούν αποκλειστικά με ευθύνη των συλλόγων τους και υπεύθυνες δηλώσεις δεν θα γίνονται δεκτές.
Δεν επιτρέπεται σε εν ενεργεία αθλητές – αθλήτριες να κάθονται ως κόουτς στους αγώνες καθώς και να εξουσιοδοτούνται ως αντιπρόσωποι συλλόγων στη διαδικασία των ζυγίσεων.

Επιτυχημένες δράσεις του ΓΑΟ Ρόδου και στο Hapkido
Εκτός των παραπάνω, με τη παρουσία του Grand Master Ung-Seob Shim και προέδρου της Sin Moo Hapkido πραγματοποιήθηκε στο νησί μας και συγκεκριμένα στο Βενετόκλειο το 1ο Συνέδριο, το 1ο Φεστιβάλ δεξιοτήτων και ικανοτήτων πολεμικών τεχνών Ηαpkido, όπως επίσης το 13ο διεθνές σεμινάριο με διοργανωτή τον ΓΑΟ Ρόδου. Έτσι, στις 24-25 και 26 Νοεμβρίου είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν αθλητές-αθλήτριες και προπονητές, αποτελώντας η όλη διοργάνωση κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

Διαβάστε ακόμη

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!

Ποδόσφαιρο: Η νέα προκήρυξη της Γ’ Εθνικής

Παραμένει στους Πάνθηρες ο Οσμενάι

Φοίβος Κρεμαστής: Εννέα οι μέχρι τώρα ανανεώσεις

Προπονήσεις για κορίτσια 5 έως 8 ετών στο πλαίσιο του UEFA Playmakers

Εριφύλη Βαρδάκη: «Η Aegean Regatta είναι ένας θεσμός για τα ιστιοπλοϊκά δρώμενα στη χώρα»

Τα τελικά αποτελέσματα των διεθνών διοργανώσεων σκάκι της Ρόδου

Δέκα προκρίσεις για τους «Πιγκουίνους» στην επόμενη φάση του Πανελληνίου κολύμβησης!