Διαγωνισμός για τη συντήρηση των σηματοδοτών της Ρόδου

Διαγωνισμός για τη συντήρηση των σηματοδοτών της Ρόδου

Διαγωνισμός για τη συντήρηση των σηματοδοτών της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1304 ΦΟΡΕΣ

Στην προκήρυξη σύμβασης για την συντήρηση και άρση βλαβών των εγκαταστάσεων φωτεινής σηματοδότησης και οδοφωτισμού του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου Ρόδου, προέβη η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η συντήρηση του εξοπλισμού των σηματοδοτικών εγκαταστάσεων και των εγκαταστάσεων οδοφωτισμού του Εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της νήσου Ρόδου, αρμοδιότητας της Διεύθυνσης τεχνικών Έργων Δωδ/σου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Ο συνολικός προϋπολογισμός της σύμβασης ανέρχεται σε εξακόσιες ενενήντα χιλιάδες ευρώ (690.000,00 €),

συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος προαίρεσης και του Φ.Π.Α.
Διευκρινίζεται ότι η «Συντήρηση & άρση βλαβών εγκαταστάσεων φωτεινής Σηματοδότησης και οδοφωτισμού εθνικού και επαρχιακού οδικού Ν. Ρόδου Αρμοδιότητας ΠΝΑΙ» περιλαμβάνει τις εξής βασικές ενότητες υπηρεσιών:


1. Υπηρεσίες αποκατάστασης δυσλειτουργιών, βλαβών – φθορών από οποιαδήποτε αιτία ή μικροζημιών σηματοδοτικών εγκαταστάσεων και οδοφωτισμού.
2. Υπηρεσίες προληπτικής συντήρησης σηματοδοτικών εγκαταστάσεων και οδοφωτισμού, όπως αντικατάσταση λαμπτήρα απλού ή αναρτημένου σηματοδότη.
3. Υπηρεσίες εποπτείας και καταγραφής σηματοδοτικών εγκαταστάσεων και οδοφωτισμού.


Ο ανάδοχος οικονομικός φορέας θα πρέπει να μπορεί να παρέχει υπηρεσίες, ταυτόχρονα, σε περισσότερα από ένα σημεία του οδικού δικτύου της Ρόδου.
Οι επιμετρούμενες εργασίες και ο σχετικός προϋπολογισμός είναι δεσμευτικός μόνο ως προς το ανώτατο ύψος του δεδομένου ότι οι οικείες εργασίες θα εκτελούνται από τον ανάδοχο μόνο κατόπιν σχετικής έγκρισης από το αρμόδιο όργανο της Αναθέτουσας Αρχής, αναλόγως των αναγκών και σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του άρθρου 132 του ν. 4412/2016.


Ο οικονομικός φορέας με τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό αποδέχεται ότι ενδέχεται να εκτελέσει οιαδήποτε ποσότητα των εν λόγω εργασιών (από μηδέν έως και το σύνολο του προϋπολογισμού) χωρίς να έχει καμία σχετική αξίωση έναντι της Αναθέτουσας Αρχής και χωρίς να θεμελιώνει κανένα δικαίωμα από την εν μέρει ή εν όλω μη εκτέλεση εργασιών του δημοπρατούμενου προϋπολογισμού.


Οι ποσότητες των εργασιών που περιλαμβάνονται στον προϋπολογισμό, δύναται να τροποποιούνται κατά την εκτέλεση της σύμβασης, με σχετική απόφαση/εντολή του αρμοδίου οργάνου της αναθέτουσας αρχής.


Η διάρκεια της σύμβασης είναι είκοσι τέσσερις (24) ημερολογιακοί μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της ή την ημερομηνία που ορίζεται στη σύμβαση ως έναρξη ισχύος της, με δυνατότητα για αύξηση του αντικειμένου κατά δώδεκα (12) ημερολογιακούς μήνες (δικαίωμα προαίρεσης), σύμφωνα με το άρθρο 6.2 της παρούσας διακήρυξης.


Οι παρεχόμενες υπηρεσίες κατατάσσονται στους ακόλουθους κωδικούς του Κοινού Λεξιλογίου δημοσίων συμβάσεων (CPV): 50232200-2 (Συντήρηση εγκαταστάσεων φωτεινών σηματοδοτών), 50232000-0 (Συντήρηση εγκαταστάσεων δημόσιου φωτισμού και φωτεινών σηματοδοτών).


Αναλυτική περιγραφή του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της σύμβασης δίδεται στα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΙV, V, VI και VII της οικείας Διακήρυξης.
II.2.5) Κριτήρια ανάθεσης
Η τιμή δεν είναι το μόνο κριτήριο ανάθεσης και όλα τα κριτήρια ορίζονται μόνο στα έγγραφα της σύμβασης


II.2.6) Εκτιμώμενη αξία
Αξία χωρίς ΦΠΑ: 370 967.75 EUR
II.2.7) Διάρκεια σύμβασης, συμφωνίας-πλαίσιο ή δυναμικού συστήματος αγορών
Διάρκεια σε μήνες: 24
Η παρούσα σύμβαση υπόκειται σε παράταση: ναι

Διαβάστε ακόμη

Θ. Νικηταράς: «Βγήκαμε κερδισμένοι παρά το αρνητικό αποτύπωμα της πυρκαγιάς»

Σε εξέλιξη έργα από τον δήμο Ρόδου που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητα

Κινητοποίηση της πυροσβεστικής για φωτιά σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Φαληράκι

Νίκος Λυμπερόπουλος: Aσυνείδητοι καθαρίζουν τα οικόπεδά τους και πετάνε τα σκουπίδια στα ρέματα

Αδ. Γεωργιάδης: «Αδιανόητο να έχουμε προκηρύξει 14 φορές, 4 θέσεις για παθολόγους στο νοσοκομείο της Κω»

Δ. Γάκης: «Να καταδικάσουμε το ΕΓΩ, να αναδείξουμε το ΕΣΕΙΣ»

Παππάς: «Δεν θα αφήναμε την Κω στην τύχη της»

Υβριδικός Σταθμός Ηλεκτρικής Ενέργειας θα γίνει στη Ρόδο