Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αρχαγγέλου θα ενισχύσει ο αγώνας «Δάφνινος Arhaggelos Run 2024»!

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αρχαγγέλου θα ενισχύσει  ο αγώνας  «Δάφνινος Arhaggelos Run 2024»!

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αρχαγγέλου θα ενισχύσει ο αγώνας «Δάφνινος Arhaggelos Run 2024»!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1370 ΦΟΡΕΣ

Ο Δ.Ε.Α.Σ. Δάφνη Ρόδου συνδιοργανώνει με τη Μ.Κ.Ο. ΔΙΑ.ΕΛΠΙΣ και τη στήριξη της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του δήμου Ρόδου, της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου, του Γ.Φ.Σ. Άρης Αρχαγγέλου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαγγέλου «Ο Αίθωνας», του Συλλόγου Προστασίας Μικρόσωμου Αλόγου «Φαέθων», της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου, του Συνδέσμου Κριτών Δωδεκανήσου καθώς και άλλων υποστηρικτών-χορηγών, τον αγώνα «Δάφνινος Arhaggelos Run 2024», την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου.

Ο αγώνας έχει αθλητικό, πολιτιστικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, η συμμετοχή είναι δωρεάν και η Οργανωτική Επιτροπή ζητά εθελοντική προσφορά σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, προκειμένου να ενισχυθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αρχαγγέλου. Τα τρόφιμα θα τ’ αφήσουν οι συμμετέχοντες δρομείς την ημέρα του αγώνα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο των διοργανωτών.

Περιγραφή διαδρομών του αγώνα μέσα στον Αρχάγγελο:
Δρόμος 10.000 μ. ώρα έναρξης: 10:15
Η εκκίνηση θα δοθεί στο σχολείο στον κεντρικό δρόμο στον Αρχάγγελο. Με κατεύθυνση προς Στεγνά κάνουν οι δρομείς αναστροφή λίγο πιο ψηλά από τον κόμβο και επιστρέφουν προς την αφετηρία/τερματισμό και συνεχίζουν Ψάρια Αιγαίου – Κυκλικό κόμβο πριν την έξοδο στην Ρόδου – Λίνδου (δεν βγαίνουν Ρόδου-Λίνδου) και επιστρέφουν προς (αφετηρία/τερματισμό). Η διαδρομή είναι 5.000μ, οπότε θα γίνουν δύο διαδρομές πήγαινε - έλα των 5.000μ. για τα 10.000μ.

Δρόμος 5.000 μ. ώρα έναρξης: 11:30 με 11:40
Η εκκίνηση θα δοθεί στο σχολείο στον κεντρικό δρόμο στον Αρχάγγελο. Με κατεύθυνση προς Στεγνά κάνουν οι δρομείς αναστροφή λίγο πιο ψηλά από τον κόμβο και επιστρέφουν προς την αφετηρία/τερματισμό και συνεχίζουν Ψάρια Αιγαίου – Κυκλικό κόμβο πριν την έξοδο στην Ρόδου – Λίνδου (δεν βγαίνουν Ρόδου-Λίνδου) και επιστρέφουν προς (αφετηρία/τερματισμό). Η διαδρομή είναι 5.000μ.

Δρόμος 1.000 μ. Μαθητών/-τριών Δημοτικών Σχολείων ώρα έναρξης: 10:00
Η διαδρομή του Παιδικού Αγώνα θα έχει αφετηρία από το σχολείο, κεντρικός δρόμος στον Αρχάγγελο με κατεύθυνση προς Ψάρια Αιγαίου και, όπως δείχνει ο χάρτης, γίνεται αναστροφή και επιστρέφουν για τερματισμό τα παιδιά.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για να συμμετέχει κάποιος στους αγώνες δρόμων 10 χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει χρονολογικά το 16ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 2008 και μεγαλύτεροι). Για να συμμετέχει κάποιος στους αγώνες δρόμων 5χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει χρονολογικά το 13ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 2011 και μεγαλύτεροι).

Στον αγώνα 1000 μ. Παιδιών (6-12 ετών) θα πρέπει να έχει συμπληρώσει χρονολογικά το 6ο έτος της ηλικίας του, (γεννημένοι τα έτη 2018 μέχρι 2012). Άρα, τα παιδιά του γυμνασίου μπορούν να λάβουν μέρος μόνο στα 5000μ. Τα παιδιά του δημοτικού μόνο στα 1.000μ. Τα παιδιά του λυκείου και μεγαλύτεροι στα 5.000μ. και 10.000μ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, άνδρες – γυναίκες και παιδιά. Η διάνυση της απόστασης στην οποία θα συμμετάσχουν, μπορεί να γίνει, είτε τρέχοντας είτε βαδίζοντας δυναμικά, περνώντας από τα σημεία ελέγχου της διαδρομής για να τερματίσουν έγκυροι.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει και υποβάλλονται ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15/02/2024 και ώρα 21:00, είτε ηλεκτρονικά στο παρακάτω link: Αίτηση Συμμετοχής Δάφνινος Archaggelos Run, είτε στέλνοντας τη φόρμα εγγραφής στο deas.dafne.rhodes@gmail.com, ή με φόρμα εγγραφής στον Δ.Ε.Α.Σ. ΔΑΦΝΗ ΡΟΔΟΥ στο Καρακόνερο ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΡΙΤΗ (15:00- 20:00) ΤΕΤΑΡΤΗ (15:00-18:00), ΠΕΜΠΤΗ (18:00-20:00), είτε στο Sports Lab στο Μανδράκι, και στο Vargas sport επί της Καναδά, είτε στον Αρχάγγελο στο γυμναστήριο Diego Fitness, στο Galaxy Center Cafe, στο High Level Personal Studio, στο Olympian Gym, στο Διαιτολογικό γραφείο της Τσαμπίκας Κοντόγιαννου και το Διαιτολογικό Κέντρο της Δαγαλάκη Φλώρας που βρίσκεται στην Κάλαθο.

Περισσότερες Πληροφορίες κ. Δαμιανός Ιάκωβος (τηλ. 6981325812). ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 09:00. Οι εγγραφές αρχίζουν να υποβάλλονται από την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024 έως και την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2024 (ώρα 21:00) και οι τελευταίες ολοκληρώνονται την ημέρα του αγώνα (Κυριακή 18/02/2024), μέχρι και 30 λεπτά πριν την έναρξη του κάθε αγώνα.

Ομαδικές εγγραφές σχολείων γίνονται δέκτες από την Ο. Ε., εφόσον είναι υπογεγραμμένες από τον διευθυντή/-τρια του σχολείου, συνοδευόμενη από τις υπεύθυνες δηλώσεις των ασκούντων, τη γονική μέριμνα, για το ότι συμφωνούν για τη συμμετοχή.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΛΙΚΟΥ: Θα λειτουργήσει κέντρο τελευταίων εγγράφων και παραλαβής του αριθμών (Γραμματεία) που θα δοθεί στους συμμετέχοντες την ημέρα των αγώνων (από τις 09:00 μέχρι 30’ πριν τον αγώνα) σε ειδικά διαμορφωμένο κιόσκι κοντά στην εκκίνηση.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ – ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Η υγειονομική κάλυψη της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγωσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς επίσης και του ΕΚΑΒ για την διάθεση ασθενοφόρου, αλλά και ιατρών που κατάγονται από τον Αρχάγγελο.

Οι διοργανωτές, σε συνεργασία με τον Επικεφαλής Ιατρό, τις Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης, το προσωπικό Πρώτων Βοηθειών και τις Εθελοντικές Ομάδες Διάσωσης, θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, για την ασφάλεια των συμμετεχόντων δρομέων και παιδιών.

Στη διαδρομή θα υπάρχουν Εθελοντές-Διασώστες, που θα παρέχουν πρώτες βοήθειες σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη. Οι δρομείς στη διοργάνωση ΔΑΦΝΙΝΟΣ ARHAGGELOS RUN 2024, συμμετέχουν με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη και με ελεύθερη βούληση, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο και φέρουν την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής τους όσον αφορά τη φυσική τους κατάσταση και την ικανότητά τους να συμμετάσχουν.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους φθοράς που μπορεί να υποστούν συμμετέχοντας στη διοργάνωση κατά τη διάρκεια του αγώνα ή μετά το τέλος του. Οι ανήλικοι δρομείς, με ευθύνη των γονέων και κηδεμόνων τους, θα πρέπει να έχουν εξεταστεί ιατρικώς πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Στους αγώνες δεν θα ζητηθούν ιατρικά πιστοποιητικά αφού οι ενήλικες συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με τη συγκατάθεση των γονέων τους. Απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής/αποποίησης ευθύνης. Οι αθλητές των σωματείων μπορούν να έχουν την κάρτα υγείας μαζί τους, εάν το επιθυμούν.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:
1. Δαμιανός Ιάκωβος: Πρόεδρος Μ.Κ.Ο. ΔΙΑ.ΕΛΠΙΣ:
2. Κοντογιάννου Τσαμπίκα: Αντιπρόεδρος – Γραμματέας Μ.Κ.Ο. ΔΙΑ.ΕΛΠΙΣ.

3. Οίκουτας Ευριπίδης: Πρόεδρος Άρη Αρχαγγέλου.
4. Κολιάδης Νικόλαος: Πρόεδρος Π.Σ. Αρχαγγέλου «Αίθωνας»

5. Διακονικόλας Ιωάννης: Πρόεδρος Δ.Ε.Α.Σ. Δάφνη Ρόδου
6. Γαντάρης Νικόλαος: Μέλος «Φαέθων»
7. Διακονικόλας Σάββας: Υπεύθυνος Αθλητικών Προγραμμάτων Δ.Ε.Α.Σ. Δάφνη Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Συνεχίζονται οι επαφές, «χτίζει» το νέο ρόστερ

Αήττητος ο Αλέξανδρος Φάρελλ, κέρδισε και τον Miroslav Serban στην Αγγλία!

Ξανά στη Χαλκίδα οι Δωδεκανήσιοι για το Πανελλήνιο στίβου Κ16

Τα αποτελέσματα στις ημερίδες του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Α.Ε. Κατταβιάς: Επέστρεψε ο Διακοηλίας

Λάουρα κι Ελιμπιόνα Ζενέγια συμμετέχουν στα «Τοφάλεια»

Αγιος Ισίδωρος: Ανανέωσε και ο Στελλάς

Ποδόσφαιρο: «Έφυγε» από τη ζωή ο Μικές Ρήγας