ΑΕΡΑ: Νέος προπονητής ο Δημήτρης Γκάιδας

ΑΕΡΑ: Νέος προπονητής ο Δημήτρης Γκάιδας

ΑΕΡΑ: Νέος προπονητής ο Δημήτρης Γκάιδας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 507 ΦΟΡΕΣ

Mε τον Δημήτρη Γκάιδα στην τεχνική του ηγεσία θα πορευτεί από εδώ και στο εξής ο ΑΕΡΑ. Πρόκειται για τον νέο τεχνικό της ομάδας μετά την παραίτηση του Δημήτρη Χρυσόπουλου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος αναφέρονται τα εξής:
«Το Δ.Σ. του ΑΕΡΑ, ανακοινώνει την πρόσληψη του Δημήτρη Γκάιδα στη θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας. Πιστοί στο πλάνο και στις φιλοδοξίες μας, στηρίζουμε ακόμα έναν Δωδεκανήσιο τεχνικό. Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».

Ο πρώην προπονητής, παραιτήθηκε μετά το τέλος της προχθεσινής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναργειακό. Σε τοποθέτηση, μάλιστα, που έκανε, ανέφερε προσωπικούς και κυρίως οικογενειακούς λόγους. Ειδικότερα:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΡΑ για τη συνεργασία που είχαμε και τον επαγγελματισμό τους στη διάρκειά της, όπως και τη Διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου να την καθοδηγησω στην πρώτη της παρουσία στη Γ’ ΕΘΝΙΚΗ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στα πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκα σε αυτους τους 6 μήνες. Για προσωπικούς και κυρίως οικογενειακούς λόγους, ωστόσο, είμαι αναγκασμένος να ανακοινώσω την παραίτησή μου, μετά από ένα αποτέλεσμα που έδειξε για μία ακόμα φορά πόσο αδικήσαμε έως τώρα τις δυνατότητές μας. Είμαι σίγουρος ότι η ΑΕΡΑ θα πετύχει ούτως ή άλλως τους στόχους της».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Συνεχίζονται οι επαφές, «χτίζει» το νέο ρόστερ

Αήττητος ο Αλέξανδρος Φάρελλ, κέρδισε και τον Miroslav Serban στην Αγγλία!

Ξανά στη Χαλκίδα οι Δωδεκανήσιοι για το Πανελλήνιο στίβου Κ16

Τα αποτελέσματα στις ημερίδες του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Α.Ε. Κατταβιάς: Επέστρεψε ο Διακοηλίας

Λάουρα κι Ελιμπιόνα Ζενέγια συμμετέχουν στα «Τοφάλεια»

Αγιος Ισίδωρος: Ανανέωσε και ο Στελλάς

Ποδόσφαιρο: «Έφυγε» από τη ζωή ο Μικές Ρήγας