Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1255 ΦΟΡΕΣ

Αίτημα στο περιφερειακό συμβούλιο για την υποστήριξη της διαμονής τους στην Αθήνα κατά τη διάρκεια των θεραπειών τους κατέθεσαν τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου.

Ο σύλλογος ζητά από την περιφέρεια αν υπάρχει η δυνατότητα να καλύπτεται μέρος των δαπανών της διαμονής των μελών του για όσο διάστημα υποβάλλονται σε ακτινοθεραπείες μέχρι να δημιουργηθεί στη Ρόδο το ακτινοθεραπευτικό κέντρο στο νοσοκομείο μας.

Το σώμα θα συζητήσει το θέμα στην αυριανή του συνεδρίαση που θα γίνει δια ζώσης στη Ρόδο κατόπιν εισήγησης του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη δημόσιας υγείας και κοινωνικής μέριμνας Νίκου Τσουκαλά.

Στην επιστολή του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:
«Με το παρών αίτημα, ο Σύλλογος στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου θα ήθελε να εκφράσει την επείγουσα ανάγκη για μία προσωρινή λύση όσον αφορά την διαμονή των ογκολογικών ασθενών του νησιού μας, που μεταβαίνουν στην Αθήνα για ακτινοθεραπεία. Οι ασθενείς μας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και ψυχολογικής φόρτισης λόγω της ανάγκης να μεταβαίνουν στην Αθήνα για την απαραίτητη θεραπεία.

Παρακαλούμε να εξετάσετε εάν υπάρχει δυνατότητα η Π.Ν.Αιγαίου να καλύψει με κάποιον τρόπο μέρος των δαπανών διαμονής των ογκολογικών ασθενών που μεταβαίνουν στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες μέχρι την δημιουργία ακτινοθεραπευτικού κέντρου στο νησί της Ρόδου. Μία τέτοια λύση θα αποφέρει ανακούφιση στους ασθενείς μας και θα μειώσει το άγχος και το κόστος που σχετίζεται με τα ταξίδια στην Αθήνα.

Εκτιμούμε την προσοχή σας σε αυτό το θέμα και είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε μαζί σας για την εξεύρεση μιας αποτελεσματικής λύσης που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των ογκολογικών ασθενών μας.

Σας εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για την προσοχή σας σε αυτό το αίτημα και για την υποστήριξή σας προς την κοινότητά μας. Εκτιμούμε βαθύτατα τη συνεργασία και τη συμπαράστασή σας σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο.
Με εκτίμηση, η πρόεδρος Κρητικού Μαρία, η γενική γραμματέας Βακοτούζη Φλώρα.

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Ρόδου για την απώλεια υπαλλήλου του δήμου

Σε κατανυκτικό κλίμα η περιφορά επιταφίων - Στον Αρχάγγελο της Ρόδου ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Κολιάδης

Πασχαλινό μήνυμα της βουλευτού Μίκας Ιατρίδη

Ευχετήριο μήνυμα του Αντ. Καμπουράκη

Ευχές του δημάρχου Ρόδου, Αλέξανδρου Κολιάδη για το Πάσχα

Εντυπωσιακοί και μοναδικοί οι επιτάφιοι στο νησί της Ρόδου

Μήνυμα του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για το Πάσχα

Εις το Πάσχα των ορθοδόξων συμπυκνούται ολόκληρον το μυστήριον και ο υπαρξιακός πλούτος της ευσέβειάς μας