Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 708 ΦΟΡΕΣ

Την προετοιμασία τους ενόψει του πρώτου αγώνα μπαράζ για τη διεκδίκηση της ανόδου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, συνεχίζουν κανονικά οι παίκτες του Φοίβου Κρεμαστής.


Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου θα αντιμετωπίσουν την προσεχή Κυριακή εκτός έδρας τον Κεραυνό Κερατέας και είναι πανέτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να μπορέσουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο «μίνι πρωτάθλημα».


Μεγάλος στόχος του Συλλόγου είναι φυσικά η κατάκτηση της ανόδου. Μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή» ο τεχνικός Σάββας Ορφανίδης επισήμανε τα ακόλουθα:
«Η ομάδα ετοιμάζεται όσο το δυνατόν καλύτερα. Έχουμε τους τραυματισμούς και απουσίες ενόψει του μπαράζ. Θα προσπαθήσουμε να τα καλύψουμε όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε τα εξής:
«Εφόσον συμμετέχουμε σε αυτή τη διαδικασία στόχος μας δεν είναι άλλος από την άνοδο.
Ο Φοίβος όπου και αν συμμετέχει θέλει να πρωταγωνιστεί. Πάντα είναι δύσκολο όταν παίζεις με πρωταθλητές. Θεωρώ ότι αν καταφέρουμε να είμαστε πλήρεις σε όλα τα παιχνίδια, θα είμαστε μέσα στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας».


Σε ερώτηση για το αν υπάρχει κάποια ομάδα ή ομάδες που υπολογίζει περισσότερο, απάντησε ως εξής: «Δεν υπάρχει καμία ομάδα που να μας φοβίζει. Ωστόσο, οι Αθηναϊκές ομάδες είναι πάντα δυνατές».
-Σε ό,τι έχει να κάνει με τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, οι Καρπαθάκης και Φτάκλας είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι της πρεμιέρας μιας και αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Διαβάστε ακόμη

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ «Οι νησιώτικες ομάδες είχαν… στήριξη από ψηλά!»

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΕΦΟΑ

Στις 29 Μαΐου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠ

Το πρόγραμμα το τοπικού μπάσκετ μετά το Πάσχα

Ξεχώρισαν οι Δωδεκανήσιοι στο Πανελλήνιο Πίστας Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων!

Πιστοί στο ραντεβού τους οι Βετεράνοι

Ελπίδα, Διαγόρας, Φοίβος και Ιπποκράτης στο Final Four μπάσκετ Ανδρών

Παναγιώτης Σπάρταλης: "Είμαι πολύ χαρούμενος, πάμε για το τρόπαιο"