Σημαντική δράση στο «Χαραλάμπειο Γηροκομείο» από τον Ροταριανό Όμιλο Ρόδος-Κολοσσός

Σημαντική δράση στο «Χαραλάμπειο Γηροκομείο» από τον Ροταριανό Όμιλο Ρόδος-Κολοσσός

Σημαντική δράση στο «Χαραλάμπειο Γηροκομείο» από τον Ροταριανό Όμιλο Ρόδος-Κολοσσός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1096 ΦΟΡΕΣ

Ο Ροταριανός Όμιλος Ρόδος-Κολοσσός πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή 28 Απριλίου επίσκεψη στο «Χαραλάμπειο Γηροκομείο» Ρόδου.

Μετά από επικοινωνία και έγκριση που έλαβε η πρόεδρος του Ομίλου Βάσω Μουτάφη, από την πρόεδρο των Προνοιακών Ιδρυμάτων Ρόδου, κα Μαρία Κορακάκη, η Επιτροπή Στήριξης Νεότητας και Τρίτης Ηλικίας του Ομίλου μαζί με άλλα μέλη του, επισκέφτηκαν το «Χαραλάμπειο Γηροκομείο» Ρόδου.

 


Η Πρόεδρος της Επιτροπής, Εικαστικός ροτ. Σταματία Στεργενάκη έφτιαξε με τους ηλικιωμένους ενοίκους του Γηροκομείου πασχαλινά διακοσμητικά που η ίδια επιμελήθηκε και τους καθοδήγησε για την κατασκευή τους.


Ταυτόχρονα, με τη δράση αυτή, ο ροτ. Μιχάλης Λιμπέρης επαγγελματίας Κομμωτής, μέλος της Επιτροπής του Ομίλου, με τη βοήθεια ομάδας συνεργατών του, καλλώπισε και περιποιήθηκε όσους ενοίκους το επιθυμούσαν. Ο Όμιλος σημειώνει πως «ευχαριστεί θερμά την Πρόεδρο κυρία Μαρία Κορακάκη, το προσωπικό και τους ενοίκους του Χαραλάμπειου Γηροκομείου Ρόδου για τη φιλοξενία και την αγάπη με την οποία μας υποδέχτηκαν».

Στον Όμιλο Ρόταρυ, υπηρετούμε υπεράνω εαυτού, δημιουργούμε ελπίδα στον κόσμο! Καλές γιορτές με υγεία σε όλους καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Ρόδος-Κολοσσός.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας