Σάββας Ορφανίδης: «Κλειδί» τα εντός έδρας παιχνίδια»

Σάββας Ορφανίδης: «Κλειδί» τα εντός έδρας παιχνίδια»

Σάββας Ορφανίδης: «Κλειδί» τα εντός έδρας παιχνίδια»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 581 ΦΟΡΕΣ

Το αίσθημα της απογοήτευσης κυριαρχεί στο «στρατόπεδο» του Φοίβου Κρεμαστής μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Κεραυνό Κερατέας.

Άπαντες είναι «σκασμένοι» μιας και μέχρι το 75’ είχαν τη νίκη στα χέρια τους αλλά από εκεί και πέρα δέχθηκαν τρία τέρματα και τελικά δεν πήραν τίποτα από το παιχνίδι αυτό. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είπε στην «Αθλητική Ροδιακή» ο τεχνικός της ομάδας, Σάββας Ορφανίδης:

«Σαφώς και υπάρχει απογοήτευση. Δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να μας ξεφύγει αυτό το παιχνίδι από τα χέρια μας. Το ελέγχαμε και δεν κινδυνεύαμε. Αυτό που «στράβωσε» είναι ότι στο 84’ χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και παραχωρήσαμε ένα φάουλ που δεν έπρεπε. Αδρανήσαμε τελείως και δεχτήκαμε γκολ. Και εν συνεχεία ο επόπτης έδωσε ένα φάουλ, το οποίο δεν ήταν. Η διαιτησία ήταν πολύ καλή. Αν αυτός ο επόπτης δεν έκανε αυτό το... δώρο τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Στο 87’ δεν δίνεις τέτοιο φάουλ για να μας βάλεις στην περιοχή χωρίς λόγο».

Σε ερώτηση για το τι σημαίνει αυτή η ήττα, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε τα εξής:
«Ήταν ένα από τα παιχνίδια που επιδιώκαμε να πάρουμε κάτι. Όμως από εκεί και πέρα δεν χάθηκε τίποτα, καθώς υπάρχει δρόμος ακόμα. Σημαντικό είναι να πάρουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας που μπορούν να αποτελέσουν «κλειδί» για την άνοδό μας».

Δεν λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν στον Φοίβο, έχοντας μάλιστα μπροστά τους και παιχνίδι κυπέλλου (αύριο με τον Ιάλυσο στο «Οικονομίδειο»). Ο Γιάννης Καρπαθάκης εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ενώ και ο Αθανασίου επέστρεψε από την Κερατέα με χτύπημα στον αστράγαλο. Πρόβλημα στον αστράγαλο έχει και ο Τομόρι, με αποτέλεσμα να υπάρχει σημαντικό πρόβλημα ενόψει κυπέλλου.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”