Δημήτρης Γκάιδας: «Ο ΑΕΡΑ αδικείται από την 11η θέση»

Δημήτρης Γκάιδας: «Ο ΑΕΡΑ αδικείται από την 11η θέση»

Δημήτρης Γκάιδας: «Ο ΑΕΡΑ αδικείται από την 11η θέση»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 658 ΦΟΡΕΣ

Την άποψη πως ο ΑΕΡΑ δικαιούταν μια καλύτερη θέση από την 11η που τελικά πήρε, εξέφρασε με δηλώσεις που έκανε στην «Αθλητική Ροδιακή», ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Γκάιδας.

Συγκεκριμένα, τόνισε τα εξής:
«Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε τερματίσει ψηλότερα στη βαθμολογία από την 11η θέση. Το έχω πει και στους ίδιους τους παίκτες ότι το ρόστερ αυτό αδικείται από τη συγκεκριμένη θέση. Από τον Ιανουάριο και μετά που ανέλαβα την ομάδα, θεωρώ ότι τα αποτελέσματα στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι αυτά που έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Αν στα παιχνίδια αυτά είχαμε καταφέρει να πάρουμε περισσότερους βαθμούς δεν θα είχαμε κανένα θέμα. Εντός έδρας αντίθετα τα πήγαμε πολύ καλά. Κάναμε οκτώ παιχνίδια με έξι νίκες ενώ είχαμε και δύο ισοπαλίες. Κάναμε πέντε ανατροπές αλλά εκτός έδρας δυσκολευόμασταν αρκετά για να μαζέψουμε βαθμούς».

Αναφερόμενος στο θέμα του μπαράζ και το γεγονός ότι οι ομάδες αντιδρούν και είναι έτοιμες να προσφύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο ζητώντας την ακύρωση της όλης διαδικασίας, είπε τα εξής:

«Η προκήρυξη αναφέρει τη διεξαγωγή αυτών των αγώνων μπαράζ. Όμως, το να κρίνονται οι κόποι μιας χρονιάς σε ένα παιχνίδι είναι άδικο, όχι μόνο για εμάς αλλά για όλους όσοι συμμετέχουν στη συγκεκριμένη διαδικασία. Καλείσαι να παίξεις όλη τη χρονιά μέσα σε ενενήντα λεπτά. Δεν έχει να κάνει με τη φόρμα των ομάδων αλλά με το πώς είσαι εκείνη τη στιγμή. Νομίζω, ότι κανείς δεν θα ήθελε να μπει σε αυτή τη διαδικασία των αγώνων μπαράζ».

Όσον αφορά τα καθαρά αγωνιστικά θέματα, δόθηκε ρεπό στους παίκτες μετά το παιχνίδι κυπέλλου με τον Κλεόβουλο. Άπαντες καλούνται να επιστρέψουν τη Δευτέρα του Πάσχα, περιμένοντας φυσικά και τις εξελίξεις με τα μπαράζ.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης