ΕΠΣΔ: Μεγάλη πρόκριση για τη Μικτή μας

ΕΠΣΔ: Μεγάλη πρόκριση για τη Μικτή μας

ΕΠΣΔ: Μεγάλη πρόκριση για τη Μικτή μας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 421 ΦΟΡΕΣ

Στα ημιτελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων θα δώσει το «παρών» η Μικτή ομάδα Κ16 της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Η ομάδα μας επικράτησε με 2 - 1 του αντίστοιχου συγκροτήματος του Ηρακλείου σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ατσαλένιου. Η νίκη αποκτάει μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς ότι η Μικτή μας ήταν πίσω στο σκορ με 1 - 0 αλλά είχε τα ψυχικά αποθέματα προκειμένου να «γυρίσει» το παιχνίδι και να πάρει τελικά την πολυπόθητη πρόκριση.

Είναι μια ακόμα σημαντική επιτυχία για τη Μικτή μας, που δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πλέον έχει στόχο να περάσει στον τελικό του πρωταθλήματος. Αν και οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά, η Δωδεκάνησος κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι μετά το εικοσάλεπτο. Στο 32’ πάντως, η Μικτή Ηρακλείου άνοιξε το σκορ με τον Κωστάκη, ο οποίος έκανε προβολή από κοντά (1 - 0).

Στο 47’ ο Κριστιάν Χύσα με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1 - 1 και στο 71’ ο Μπλεάντρο Χύσα με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1 - 2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΠΣΗ: Αλεξανδράκης, Βγόντζας, Μενεγάτος, Τζιράκης, Τσέρος (64’ Ντελής), Καλογιαννάκης Σ. (64’ Αντέο), Καλογιαννάκης Φ. (57’ Κουντούρης), Μαυρογιάννης, Ψαρολαγάκης, Κωστάκης, Σταματάκης (82’ Χατζηκυριάκος)

ΕΠΣΔ: Ποβάζνι, Καρασάββας (67’ Καματερός), Καρνέζος, Στόλης (88’ Χαντακάρος), Κ. Χύσα, Λουιζάκης, Πούπα, Παπαμανώλης (57’ Λ. Χύσα), Κρητικός (46’ Λελέκης), Παπαχαράλαμπους, Ψαρρής (67’ Αλιμερκάι).

Πηγή φώτο: athletic.gr

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης