Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στον 21χρονο

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στον 21χρονο

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στον 21χρονο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 946 ΦΟΡΕΣ

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών ασκήθηκε σε βάρος του 21χρονου που συνελήφθη κατά την άφιξη του στη Ρόδο να κατέχει δέκα αυτοσχέδιες συσκευασίες με 791 γραμμάρια κάνναβης.

Ο 21χρονος που παραπέμφθηκε στην ανάκριση ζήτησε και πήρε προθεσμία για το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του και μέχρι τότε κρατείται.

Όπως είναι γνωστό, η υπόθεση εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, στο πλαίσιο των αυστηρών ελέγχων που διενεργούνται.

Έτσι μετά την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί, προχθές (30 Απριλίου 2024) το πρωί κατά τον κατάπλου πλοίου της γραμμής από τον Πειραιά στο λιμάνι της Ρόδου, ο 21χρονος εντοπίστηκε να βγαίνει από αυτό και σε έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, με αυτοκίνητο που οδηγούσε, δέκα αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες κάνναβη συνολικού βάρους 791 γραμμαρίων.

Επίσης, βρέθηκαν στην κατοχή του δύο κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 1.390 ευρώ.
Όλα τα ανευρεθέντα πειστήρια κατασχέθηκαν, καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε, ενώ σε βάρος του 21χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης-διακίνησης των ναρκωτικών.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών