Η πρόκριση στον Ιάλυσο!

Η πρόκριση στον Ιάλυσο!

Η πρόκριση στον Ιάλυσο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 774 ΦΟΡΕΣ

Τον Ιάλυσο θα αντιμετωπίσει ο ΑΕΡΑ στον φετινό τελικό του κυπέλλου. Οι “ερυθροκίτρινοι” επικράτησαν χθες με 1 - 0 του Φοίβου Κρεμαστής στο “Οικονομίδειο” και έτσι πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης μετά το 0 - 0 στο πρώτο παιχνίδι που είχε γίνει στην Κρεμαστή.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στην μεγαλύτερη διάρκεια του με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν ένα γκολ στο 76’ με τον Χατζησάββα το οποίο ήταν αρκετό για να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του Παναγιώτη Σπάρταλη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ιάλυσος είναι η ομάδα που πέρσι κατέκτησε το τρόπαιο (νικώντας στον τελικό και πάλι τον ΑΕΡΑ), οπότε θα έχει τη δυνατότητα φέτος να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέχει. Το παιχνίδι με τους “κόκκινους” του Αφάντου αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς είναι αμφίρροπο και κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τον νικητή.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Κυριακίδης, Παγωνάς).

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Τσιγάρος, Χατζηνικόλας, Τερζίου, Καραγεώργης, Ιντρίζι, Αθανασίου, Γιώργου, Πατσίλης (63’ Κάμπα, 92’ λ.τρ. Πελαρδής), Δωματάς, Χατζησάββας, Εμπουμπά (84’ λ.τρ. Ραπάι).

ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ: Ηλίας, Βολονάκης, Ταφάνι, Αυγενικού, Χατζησάββας, Καραγεωργίου (83’ Αποστολάτος), Γεωργιάδης (74’ Τομόρι), Φτάκλας (60’ Μόσχος), Κουγιός, Μπάρδος (83’ Μεμοτσέλα), Αθανασίου.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης