Γ. Τριχιάς: «Όσο προχωράμε, τόσο καλύτερο για τα παιδιά»

Γ. Τριχιάς: «Όσο προχωράμε, τόσο καλύτερο για τα παιδιά»

Γ. Τριχιάς: «Όσο προχωράμε, τόσο καλύτερο για τα παιδιά»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 977 ΦΟΡΕΣ

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά της Μικτής Κ16 της ΕΠΣΔ και φυσικά την πρόκριση στην ημιτελική φάση, δηλώνει ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Τριχιάς. Μιλώντας στην “Αθλητική Ροδιακή” με αφορμή τη νίκη της Μικτής μας στο Ηράκλειο (2 - 1 επί της τοπικής Ένωσης), τόνισε τα εξής:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο τα καταφέραμε χάρη στην συγκέντρωση που είχαν τα παιδιά. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και στη συνέχεια. Σαν Ένωση είναι πρώτη φορά που η Κ16 φθάνει ως εδώ. Όσο προχωράμε, τόσο είναι καλύτερο για τα παιδιά καθώς αυξάνονται οι ελπίδες για την παρουσία κάποιου στα εθνικά μας συγκροτήματα».

Ο ίδιος, πρόσθεσε και τα εξής: “Ασφαλώς και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Όχι μόνο από την αγωνιστική παρουσία των παιδιών αλλά και από την συμπεριφορά που επέδειξαν”.

Επόμενο “εμπόδιο” η Πιερία
Η Μικτή Πιερίας θα είναι η επόμενη αντίπαλος της Μικτής μας ομάδας στον ημιτελικό της διοργάνωσης. Το παιχνίδι θα είναι και πάλι νοκ άουτ και πιθανότητα θα διεξαχθεί σε γήπεδο των Αθηνών. Όλες οι λεπτομέρειες της αναμέτρησης καθώς και η ημερομηνία διεξαγωγής της αναμένεται να γίνουν γνωστές από την διοργανώτρια αρχή πιθανότητα μετά το Πάσχα.

Ο ΟΦΗ “γλυκοκοιτάζει” δυο παίκτες
Στο στόχαστρο του ΟΦΗ έχουν μπει δυο παιδιά της Μικτής μας ομάδας. Δεν είναι τυχαίο το ότι στο γήπεδο βρέθηκε ο υπεύθυνος ακαδημιών του ΟΦΗ προκειμένου να τα παρακολουθήσει από κοντά και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Όλα δείχνουν μάλιστα ότι το προσεχές καλοκαίρι, τα παιδιά αυτά, θα περάσουν από το “μικροσκόπιο” της κρητικής ΠΑΕ καθώς θα κληθούν να συμμετάσχουν σε δοκιμαστικές προπονήσεις.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης