Α. Κόγγος: Δίνουμε έμφαση στη βελτίωση της καθημερινότητας

Α. Κόγγος: Δίνουμε έμφαση στη βελτίωση της καθημερινότητας

Α. Κόγγος: Δίνουμε έμφαση στη βελτίωση της καθημερινότητας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 828 ΦΟΡΕΣ

«Με την ανάληψη των καθηκόντων μας ξεκίνησε ένας “αγώνας δρόμου”, ώστε να αντιμετωπιστούν πολλά προβλήματα σχετικά με τον δήμο. Δεν μένουμε στα γραφεία μας.

Ακριβώς όπως δεσμευτήκαμε, είμαστε διαρκώς μέσα στην κοινωνία, εκεί όπου υπάρχουν οι ανάγκες και τα προβλήματα», επισήμανε μεταξύ άλλων ο αντιδημάρχος Ιαλυσού, Ανδρέας Κόγγος, με αφορμή της συμπληρώσεως 120 ημερών από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής Ρόδου.

Ο κ. Κόγγος, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο στούντιο του RealVoice μιλώντας στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» και στους δημοσιογράφους Γιάννη Μηνατσή και Δέσποινα Κουλούμπρη, σχολίασε θέματα της επικαιρότητας που αφορούν τον δήμο της Ρόδου και τη νέα δημοτική αρχή!

Ο αντιδήμαρχος Ιαλυσού αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχε με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο για θέματα της ΔΕ Ιαλυσού. Κύριο θέμα συζήτησης όπως είπε, ήταν η ενημέρωση σχετικά με την ανακατασκευή της επαρχιακής οδού Ρόδος-Αεροδρόμιο, καθώς μεγάλο κομμάτι του έργου περνάει μέσα από την Ιαλυσό.

Αναδείχθηκαν επιπλέον δύο σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τη Δημοτική Ενότητα Ιαλυσού. Η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Αποστολίδη και το κολυμβητήριο της Ιαλυσού.

Όπως τόνισε ο κ. Κόγγος, ο περιφερειάρχης εξέφρασε το μεγάλο του ενδιαφέρον και τη διάθεση να συνδράμει, αναδεικνύοντας τη δέσμευσή του για τη βελτίωση των υποδομών.
«Ως δημοτική αρχή σε συνεργασία με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμβάλαμε με κάθε τρόπο στη συνέχιση του εθίμου εορτασμού της Πρωτομαγιάς στον πανέμορφο λόφο Φιλερήμου», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Ιαλυσού.

Πηγή: Real Voice

Διαβάστε ακόμη

Αντ. Γιαννικουρής: «Η πρωτιά της ΔΚΜ στα Δωδεκάνησα, σε κεντρικό επίπεδο και σε τοπικό επίπεδο μας γεμίζει ευθύνη»

Γ. Σάββενας, επικεφαλής ΔΚΜ: Από σήμερα τα δεδομένα αλλάζουν για όλους μας

Γ.Νικητιάδης : «Η Κυβέρνηση αντί να προστατεύει τους καταναλωτές, προστατεύει αυτούς που τους παραπλανούν»

Έσπασε πυροσβεστικός κρουνός στην πόλη της Ρόδου - Σε ποτάμι μετετράπησαν οι δρόμοι

Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Εγκαίνια στο ανακαινισμένο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Λειψών

Απεργούν οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου στις 21 Μαΐου

Κινητοποιούνται πόροι 2 δισ. ευρώ για ΑΠΕ σε νησιά

Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Ρόδο για κακομεταχείριση ζώου