Για ένα δύσκολο break στο Περιστέρι ο Κολοσσός H Hotels Collection

Για ένα δύσκολο break στο Περιστέρι ο Κολοσσός H Hotels Collection

Για ένα δύσκολο break στο Περιστέρι ο Κολοσσός H Hotels Collection

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 718 ΦΟΡΕΣ

Το μυαλό τους στο αυριανό παιχνίδι με το Περιστέρι bwin εκτός έδρας για τα play offs έχουν οι παίκτες του Κολοσσού H Hotels Collection, μετά τη… φυσιολογική ήττα από τον κατά πολύ ανώτερο Ολυμπιακό την Κυριακή στην Καλλιθέα για την τελευταία αγωνιστική του Top 6 στη Stoiximan Basket League.

Η δήλωση του Κούρο Σεγούρα, προπονητή των «θαλασσί» μετά την προχθεσινή αναμέτρηση:
«Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη και την πρόκριση στο Final Four της Ευρωλίγκας. Για εμάς ήταν ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. Ήμασταν ανταγωνιστικοί στα πρώτα 7-8 λεπτά, αλλά όταν βρήκαν ρυθμό ήταν δύσκολα για εμάς.

Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την έντασή μας κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας που δεν παίζαμε. Αλλά, τώρα έχουμε να σκεφτούμε τα Playoffs.

Ολοκληρώσαμε το Top 6 χάνοντας στην έδρα μας από τον Ολυμπιακό και θα ήθελα να τελειώσουμε αλλιώς. Τώρα, θα πρέπει να μπούμε σε ρυθμό Playoffs, έχοντας στόχο τη νίκη κόντρα στο Περιστέρι στο πρώτο ματς.

Μετά ελπίζουμε να έχουμε γεμάτο γήπεδο στο δεύτερο ματς, με τον κόσμο στον πλευρό μας, για να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Η αυριανή συνάντηση στο Περιστέρι ξεκινά στις 20.15 με μετάδοση από την ΕΡΤ-3 και ο Κολοσσός H Hotels Collection θέλει να «σπάσει» το πλεονέκτημα της έδρας, ώστε στο κλειστό της Καλλιθέας την Κυριακή (17.15) να μπορέσει να περάσει στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα των play offs:
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ (15/05):
Σ.Ε.Φ. (17:15): Ολυμπιακός- Α.Ε.Κ. (ΕΡΤ3)

«Α. Παπανδρεου» (20:15): Περιστέρι- Κολοσσός Ρόδου (ΕΡΤ3)

ΠΕΜΠΤΗ (16/05):
Ο.Α.Κ.Α. (20:15): Παναθηναϊκός- Π.Α.Ο.Κ. (ΕΡΤ3)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (17/05):
«Δ. Τόφαλος» (17:15): Προμηθέας Πάτρας- Άρης (ΕΡΤ3)

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ (18/05):
Ο.Κ.Α.Λ. (17:15): Α.Ε.Κ.- Ολυμπιακός (ΕΡΤ3)
PAOK Sports Arena (20:00): Π.Α.Ο.Κ.- Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3)

ΚΥΡΙΑΚΗ (19/05):
Καλλιθέα (17:15): Κολοσσός Ρόδου- Περιστέρι (ΕΡΤ3)

ΔΕΥΤΕΡΑ (20/05):
Αλεξάνδρειο (20:15): Άρης- Προμηθέας Πάτρας (ΕΡΤ3)

Το ρεκόρ του Μπραΐκοβιτς
και ο «100άρης» Καμαριανός
Ο Κολοσσός H Hotels Collection έκλεισε την παρουσία του στο Top 6 με απολογισμό 1-4 και μέσα από το προχθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό προέκυψαν κάποια ξεχωριστά, στατιστικά στοιχεία…

*Ο Λούκα Μπραΐκοβιτς παρότι έμεινε σε μονοψήφιο αριθμό πόντων (9) για 6η φορά στα 26 παιχνίδια του στη Stoiximan Basket League και για 3η φορά σε μηδενική επίδοση αμυντικών ριμπάουντ, κατάφερε να γράψει ένα ρεκόρ περιόδου για τον Κολοσσό H Hotels Collection. Ήταν αυτό των τεσσάρων κλεψιμάτων που έκανε, αφού πριν το χθεσινό παιχνίδι το ρεκόρ κρατούσε ο Τάιλερ Πόλεϊ με τρία κλεψίματα που έκανε επίσης απέναντι στον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ.

*Ο Νίκος Καμαριανός συμπλήρωσε 100 παιχνίδια στη Stoiximan Basket League. Είναι μία διαδρομή που άρχισε στις 7 Οκτωβρίου 2018 ως παίκτης του Πανιωνίου στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κύμη (89-93).
*«100άρης» έγινε χθες και ο Ιωσήφ Κολοβέρος. Ο γκαρντ των «θαλασσί» με τη μοναδική εύστοχη βολή του (1/3) έφτασε τις 100, μετρώντας 100/142 (70,42%) σε 59 αγώνες.

*Ο Κολοσσός H Hotels Collection έμεινε συνολικά, χαμηλά στις βολές έχοντας 3/8. Αυτό το 37,5% είναι η δεύτερη, χειρότερη επίδοση της φετινής Stoiximan Basket League μετά το 25% (4/16) με το οποίο εκτέλεσε ο Ολυμπιακός στο εντός έδρας παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό AKTOR για την 4η αγωνιστική.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Συνεχίζονται οι επαφές, «χτίζει» το νέο ρόστερ

Αήττητος ο Αλέξανδρος Φάρελλ, κέρδισε και τον Miroslav Serban στην Αγγλία!

Ξανά στη Χαλκίδα οι Δωδεκανήσιοι για το Πανελλήνιο στίβου Κ16

Τα αποτελέσματα στις ημερίδες του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Α.Ε. Κατταβιάς: Επέστρεψε ο Διακοηλίας

Λάουρα κι Ελιμπιόνα Ζενέγια συμμετέχουν στα «Τοφάλεια»

Αγιος Ισίδωρος: Ανανέωσε και ο Στελλάς

Ποδόσφαιρο: «Έφυγε» από τη ζωή ο Μικές Ρήγας