Σε φυλάκιση ενός έτους 44χρονος για παρενόχληση ανήλικης

Σε φυλάκιση ενός έτους 44χρονος για παρενόχληση ανήλικης

Σε φυλάκιση ενός έτους 44χρονος για παρενόχληση ανήλικης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 557 ΦΟΡΕΣ

Στα «μαλακά» έπεσε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω ο 44χρονος που κατηγορούνταν για κατάχρηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Γιώργου Ρουμελιώτη, μετέτρεψε την κατηγορία από γενετήσια πράξη σε χειρονομία γενετήσιου χαρακτήρα και επέβαλε στον 44χρονο ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή.

Υπενθυμίζεται πως, η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε η ανήλικη, η οποία έχει συγγενική σχέση με τον 44χρονο, σε βάρος του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σχηματιστεί ποινική δικογραφία και τελικά η υπόθεση να παραπεμφθεί, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, όλα έγιναν το Πάσχα του 2020 σε νησί της Δωδεκανήσου, όπου διαμένει ο 44χρονος. Εκεί, για να περάσει τις γιορτές μαζί με τα συγγενικά της πρόσωπα πήγε και η ανήλικη, η οποία τότε ήταν 14 ετών.

Κάποιο βράδυ και ενώ η νεαρή κοπέλα είχε αποκοιμηθεί βλέποντας κάποια ταινία, ο 44χρονος -σύμφωνα με το βούλευμα- φερόταν να της σήκωσε την μπλούζα και να τη θώπευσε στα στήθη.

Ο 44χρονος πάντως από την πλευρά του αρνείται εξ αρχής όλα όσα του καταλογίζονται και δηλώνει ότι ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο, ενώ η ανήλικη επισκέφθηκε και το καλοκαίρι του 2020 τους συγγενείς της στο νησί και έκανε την καταγγελία, αμέσως μετά.

Τον Νοέμβριο του 2021, ο 44χρονος είχε προσαχθεί ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκε αρνούμενος τις κατηγορίες που του αποδίδονταν. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου Εισαγγελέα, ο 44χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής του το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της απαγόρευσης προσέγγισης ανηλίκων χωρίς την παρουσία τρίτου ενήλικου προσώπου.

Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη 67χρονος για υποκλοπή μεταφορικού έργου στη Ρόδο

Συνελήφθησαν στην Κω δύο ημεδαποί για κατοχή, διακίνηση ναρκωτικών και καλλιέργεια κάνναβης

Κάθειρξη έξι ετών σε 24χρονο για τη μεταφορά 2.686 γραμμαρίων ηρωίνης

Ελεύθερος 38χρονος Γεωργιανός που κατείχε 800 ναρκωτικά χάπια

Συνελήφθη Πακιστανός για την καλλιέργεια 28 δενδρυλλίων

Η Ελληνική Αστυνομία τίμησε τους Απόστρατους αστυνομικούς με εορταστικές εκδηλώσεις σε Σύρο, Ρόδο και Κω

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω αλλοδαπός που καλλιεργούσε φυτά κάνναβης στη Ρόδο

Στα χέρια των λιμενικών της Λίνδου δύο διακινητές - Επιχείρησαν να αποβιβάσουν στη Ρόδο 30 άτομα