Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1543 ΦΟΡΕΣ

Τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς ήταν το σημερινό για τον Κολοσσό H Hotels Collection, αφού ηττήθηκε στην Καλλιθέα 86-88 από το Περιστέρι bwin στη δεύτερη μεταξύ τους συνάντηση για τα play off της Stoiximan Basket League. Οι «θαλασσί» ήταν ανταγωνιστικοί ως το τελευταίο δευτερόλεπτο κυριολεκτικά, αφού έχασαν με λέι απ του Ράνγκλαντ, χωρίς να έχουν τον χρόνο πια ν’ αντιδράσουν.

Πώς κύλησαν οι περίοδοι

-Ο Κολοσσός H Hotels Collection κατάφερε στην πρώτη περίοδο να εκμεταλλευτεί τις όποιες αδυναμίες του Περιστερίου bwin και να το αναγκάσει να υποπέσει σε λάθη, ενώ με Γκάουντλοκ και Περάντες μπροστάρηδες στην επίθεση είχε σ’ όλη τη διάρκειά της το προβάδισμα στο σκορ και την ευκαιρία να θέσει τις βάσεις για μια ακόμη καλύτερη εμφάνιση στη συνέχεια.

-Εξαιρετική η δεύτερη περίοδος για τον Κολοσσό H Hotels Collection που κατάφερε χάρις στον απίστευτο Γκάουντλοκ να …τρέξει ένα σερί 14-2 και να φτάσει το σκορ στο 52-36 στα 57’’ πριν το τέλος, δίνοντας συνέχεια στο απίστευτο ξεκίνημα του στην αναμέτρηση.

-Mε το πέρας τεσσάρων λεπτών στην τρίτη περίοδο, το Περιστέρι bwin χάρις σ’ ένα δικό του σερί 14-2 ισοφάρισε σε 54-54, ξεκινώντας ουσιαστικά το παιχνίδι από την αρχή με νέο πάντως ενδιαφέρον. Από κείνο το σημείο και μετά ο Κολοσσός H Hotels Collection κατάφερε ν’ ανακόψει κάπως το ρυθμό των φιλοξενούμενων χωρίς, ωστόσο, να πάρει προβάδισμα.

-Στην τελευταία πια περίοδο το Περιστέρι bwin είχε σταθερά το προβάδισμα μέχρι που ο Κολοσσός H Hotels Collection αντεπιτέθηκε και με καλάθι του Μπραΐκοβιτς έκανε αρχικώς το 84-86 στα 40’’ πριν τη λήξη. Από κει και πέρα, οι φιλοξενούμενοι είχαν χαμένη επίθεση και ο Γκάουντλοκ με το γνωστό του στιλ ισοφάρισε στα 11.7. Στην τελευταία επίθεση του Περιστερίου ο Ράνγκλαντ σκόραρε με λέι απ κι έτσι το Περιστέρι bwin κέρδισε με 86-88.

Διαιτησία: Πουρσανίδης Γ.- Τηγάνης- Σκανδαλάκης

Τα δεκάλεπτα: 23-16, 52-40 (ημ.), 66-69, 86-88

Κολοσσός H Hotels Collection (Σεγούρα): Γκάουντλοκ 30 (5), Μπιλλής 2, Σίτου, Πόλεϊ 5 (1), Περάντες 11 (1), Κολοβέρος 6, Μπραΐκοβιτς 10, Παπαγιάννης 2, Πετρόπουλος 2, Χατζηνικόλας 18 (4).

Περιστέρι bwin (Σπανούλης): ΜήτρουΛονγκ 7, Ράνγκλαντ 36 (2), Ουίλιαμς 4, Τόμπσον 3, ΧούγκαΖ 5 (1), Ντάγκουμπιτς 5 (1), Ξανθόπουλος, Λαβ 12, Πουλιανίτης, Κασελάκης 2, Ρένφρο 14, Ζούγρης.

 

Διαβάστε ακόμη

Ιάλυσος: Οριστικοποιείται η σύνθεση του Δ.Σ.

Ηρακλής Λάρδου: Ανανέωσαν οι Δημητριάδης και Χαλκιόπουλος

Ο Φοίβος απέκτησε τον Μάρκο Φούσα

«Καμπάνα» 12.000 ευρώ στον Διαγόρα

Νυχτερινό τουρνουά από τον ΡΟΑ στις 6 Ιουλίου

Με 40 νέους αθλητές ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Συγχαρητήριο μήνυμα Ι. Παππά, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος στη σφαίρα, από την Καλύμνια Μαρία Μαγκούλια

Το οριστικό πρόγραμμα στο Rodos Cup 2024 του ΑΣΙΑΘ Ρόδου