Διογκώνεται το πρόβλημα με την έλλειψη κατοικιών στη Ρόδο

Διογκώνεται το πρόβλημα με την έλλειψη κατοικιών στη Ρόδο

Διογκώνεται το πρόβλημα με την έλλειψη κατοικιών στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1516 ΦΟΡΕΣ

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Στρατιωτικών

Σε μείζον θέμα έχει μετατραπεί η εύρεση κατοικίας στη Ρόδο λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει σε τουριστικά καταλύματα για τη φιλοξενία ξένων επισκεπτών.

Το πρόβλημα διογκώνεται καθημερινά και αγγίζει όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας που αναζητούν κατοικία όταν έρχονται στο νησί μας για να εργαστούν.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που έρχονται με μετάθεση και ματαίως αναζητούν ένα σπίτι για να μείνουν, πολλές φορές έχοντας μαζί και την οικογένειά τους.

Έτσι, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου αποφάσισε να παρέμβει, ώστε να βοηθηθούν οι στρατιωτικοί στην εύρεση κατοικίας, στέλνοντας στα μέλη της ανακοίνωση με την οποία ζητά να καταθέτουν ό,τι γνωρίζουν ή εντοπίζουν, αναφορικά με σπίτια που ενοικιάζονται.

Μάλιστα, γι’αυτό τον σκοπό ενεργοποίησε την υπηρεσία Εύρεσης Κατοικίας Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου και καλεί τα μέλη της να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται.

Στην ανακοίνωση αυτή, αναφέρονται τα εξής:
«1. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, γνωρίζοντας ότι, η εύρεση κατοικιών είναι ένα από τα πιο δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας συνάδελφος όταν μετατίθεται, πόσον μάλιστα όταν έχει μαζί του και την οικογένειά του, αποφάσισε, στα πλαίσια της ειδικής μέριμνας και θέλοντας να βοηθήσει τους συναδέλφους που θα μετατεθούν στις φετινές μεταθέσεις, να ενεργοποιήσει την υπηρεσία Εύρεση Κατοικίας Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου.

2. Για να λειτουργήσει η παραπάνω υπηρεσία, χρειάζεται την δική σας συνεισφορά που θα είναι καταλυτική για την απόλυτη επιτυχία της και την πραγματική βοήθεια, σε όσους συναδέλφους θα μετατεθούν στην Π.Ε. Ρόδου (Ρόδος, Τήλος, Χάλκη, Σύμη, Καστελλόριζο). Καλούμε τους συναδέλφους που θα μετατεθούν να μας αποστείλουν στο παρακάτω email οποιαδήποτε πληροφορία για την οικία τους, εφόσον είναι διαθέσιμη, για την ενημέρωση ενδιαφερόμενων συναδέλφων μας.

3. Για τον σκοπό αυτό, ενεργοποιείται ειδικό email της Ένωσης (katoikia.espeer@gmail.com) όπου εκεί, θα αποστέλλετε οποιαδήποτε πληροφορία μαθαίνετε ή βλέπετε και αφορά ενοικίαση κατοικίας στην Π.Ε. Ρόδου, παράδειγμα, πληροφορίες από συναδέλφους που θα φύγουν με μετάθεση εκτός Ρόδου, πληροφορίες από ενοικιαστήρια που θα βλέπετε σε κολώνες, σπίτια κ.λπ., μπορείτε ακόμα να τα βγάζετε και φωτογραφία, αρκεί να φαίνονται καθαρά τα γραφόμενα και να τα στέλνετε στο παραπάνω email. Ιδιαίτερη προσοχή στις πληροφορίες που θα αποστέλλετε, να αναγράφουν τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας με τους ιδιοκτήτες, καθώς επίσης την περιοχή και την τιμή, εφόσον υπάρχει.

4. Επίσης, η Ένωση θα ορίσει ως υπεύθυνο για την υπηρεσία Εύρεση Κατοικίας Στρατιωτικών Ρόδου, τον γ. γραμματέα Γρίμμη Στυλιανό, Τηλ. Επικοινωνίας 6909191998 στον οποίο, όσοι από εσάς έχετε κάποια πληροφορία θα επικοινωνείτε μαζί του στo παραπάνω τηλέφωνo.

Με εκτίμηση,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος Κεφαλάς Ανέστης Ανθστης (Ο) τηλ: 6977422225, ο γεν. γραμματέας Γρίμμης Στυλιανός Ανθστης (ΠΒ) τηλ: 6909191998.»

Διαβάστε ακόμη

Κινητοποίηση της πυροσβεστικής για φωτιά σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Φαληράκι

Νίκος Λυμπερόπουλος: Aσυνείδητοι καθαρίζουν τα οικόπεδά τους και πετάνε τα σκουπίδια στα ρέματα

Αδ. Γεωργιάδης: «Αδιανόητο να έχουμε προκηρύξει 14 φορές, 4 θέσεις για παθολόγους στο νοσοκομείο της Κω»

Δ. Γάκης: «Να καταδικάσουμε το ΕΓΩ, να αναδείξουμε το ΕΣΕΙΣ»

Παππάς: «Δεν θα αφήναμε την Κω στην τύχη της»

Υβριδικός Σταθμός Ηλεκτρικής Ενέργειας θα γίνει στη Ρόδο

Αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων στη Ρόδο

Έμφραγμα υπέστη 67χρονος ημεδαπός επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου Celestyal discovery στην Πατμο