Μετάλλιο και καλά πλασαρίσματα από τον Υγρό Στίβο Ρόδου στο Περιστέρι

Μετάλλιο και καλά πλασαρίσματα από τον Υγρό Στίβο Ρόδου στο Περιστέρι

Μετάλλιο και καλά πλασαρίσματα από τον Υγρό Στίβο Ρόδου στο Περιστέρι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 471 ΦΟΡΕΣ

Εξαιρετική εμφάνιση με μετάλλιο, πλασαρίσματα στη δεκάδα και βελτιώσεις χρόνων το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε από τις τέσσερις αθλήτριες και τους δύο αθλητές του Υγρού Στίβου Ρόδου, που συμμετείχαν στον 1ο Αγώνα Κολύμβησης Περιστερίου Προαγωνιστικών και Μίνι.

Η διοργάνωση σημείωσε τεράστια επιτυχία και πραγματοποιήθηκε από τους τρεις συλλόγους του Περιστερίου στο εκεί κολυμβητήριο υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε

Όσον αφορά τα αγόρια, ο 8χρονος Αναστάσιος Λεγάκης στα 50μ. Πρόσθιο και 50μ. Ελεύθερο, πολύ δυνατός και επίμονος, βελτίωσε τους προηγούμενους χρόνους, ενώ ο Χρήστος Καρατσάλος στην ίδια ηλικία ήταν πολύ καλός στα 50 μ. Ελεύθερο, αλλά στα 50 μ. Ύπτιο είχε τέλειο ρυθμό, παίρνοντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Στα κορίτσια, η 9χρονη Καλλιόπη-Τσαμπίκα Παπασταμάτη στα 50μ. Πεταλούδα και στα 50μ. Ελεύθερο «διέλυσε» τις προηγούμενες επιδόσεις της, η 10χρονη Ηλιάνα-Αναστασία Χριστοφίδη στα 50μ. Ύπτιο, 50μ. Ελεύθερο και 50μ. Πρόσθιο, έφερε πολύ χαμηλότερους χρόνους από την προηγούμενη εμφάνισή της, ενώ η 11χρονη Μέλοντι Μπίντα, αν και πρωτοεμφανιζόμενη σε αγώνες, κολύμπησε 50 και 100 Ύπτιο και 50μ. Ελεύθερο με εντυπωσιακά σπριντ.

Επίσης, η 10χρονη Αγγελική-Μαρκέλλα Σωτρίλλη-Κάππου στα 50 και 100μ. Ελεύθερο και στα 50 μ. Πρόσθιο, έδειξε τι μπορεί να καταφέρει με περισσότερη αυτοπεποίθηση κι επικεντρωμένη στην προετοιμασία, κατεβάζοντας όλες τις επιδόσεις της.

Και τα έξι παιδιά είναι ενθουσιασμένα και ανυπόμονα να επανέλθουν στην προετοιμασία για την επόμενή τους αγωνιστική πρόκληση.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Συνεχίζονται οι επαφές, «χτίζει» το νέο ρόστερ

Αήττητος ο Αλέξανδρος Φάρελλ, κέρδισε και τον Miroslav Serban στην Αγγλία!

Ξανά στη Χαλκίδα οι Δωδεκανήσιοι για το Πανελλήνιο στίβου Κ16

Τα αποτελέσματα στις ημερίδες του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Α.Ε. Κατταβιάς: Επέστρεψε ο Διακοηλίας

Λάουρα κι Ελιμπιόνα Ζενέγια συμμετέχουν στα «Τοφάλεια»

Αγιος Ισίδωρος: Ανανέωσε και ο Στελλάς

Ποδόσφαιρο: «Έφυγε» από τη ζωή ο Μικές Ρήγας