17χρονος Αλβανός προσπάθησε να ληστέψει 19χρονο Σουηδό

17χρονος Αλβανός προσπάθησε να ληστέψει 19χρονο Σουηδό

17χρονος Αλβανός προσπάθησε να ληστέψει 19χρονο Σουηδό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 685 ΦΟΡΕΣ

Με την απειλή μαχαιριού αποπειράθηκε 17χρονος αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής να αφαιρέσει χρήματα από 19χρονο Σουηδό στη Ρόδο.


Στην ίδια υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται και άλλα δύο άτομα, ενώ ο Σουηδός κατάφερε να διαφύγει, προσποιούμενος ότι δεν είχε χρήματα επάνω του και έπρεπε να κάνει ανάληψη από ΑΤM! Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, όλα συνέβησαν χθες τα ξημερώματα σε κεντρική οδό στην πόλη της Ρόδου.

Ο 17χρονος Αλβανός μαζί με έναν συνομήλικό του και ένα ακόμη άτομο που διαφεύγουν της σύλληψης, πλησίασαν τον Σουηδό και κρατώντας ένα μαχαίρι, του ζήτησαν να τους δώσει τα χρήματά του. Ο 19χρονος Σουηδός τότε τους είπε ότι δεν έχει μετρητά επάνω του και πως έπρεπε να μεταβεί σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης για να βγάλει και να τους τα δώσει.

Με τον τρόπο αυτό, ο 19χρονος κατάφερε να ξεφύγει και να πάει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου όπου και κατήγγειλε αυτό που του είχε συμβεί.

Αστυνομικοί αξιοποιώντας όλα τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους, χθες το πρωί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 17χρονο Αλβανό, ο οποίος και αναγνωρίστηκε, ενώ οι δύο άλλοι εμπλεκόμενοι διαφεύγουν της σύλληψης και αναζητούνται. Επίσης, συνελήφθη και η 37χρονη μητέρα τού Αλβανού κατηγορούμενη για παραμέληση της εποπτείας του. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκαν αρμοδίως.
 

Διαβάστε ακόμη

Στο εδώλιο ιδιοκτήτης καταλύματος για τη φιλοξενία 90 μεταναστών

Δικάζεται ιδιοκτήτης ξενοδοχείου για τη διαμονή 84 μεταναστών

Στον ανακριτή 31χρονος αλλοδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο κατηγορούμενος για απόπειρα εμπρησμού

Σε τρία χρόνια και τρεις μήνες καταδικάστηκε 35χρονος τσαντάκιας

Αθωώθηκε Καλύμνιος για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη 40χρονος για άγρα πελατών

Γερμανός καλλιεργούσε επτά δενδρύλλια χασίς