Καθαρίζεται ο χώρος από τα παρατημένα σκάφη στο λιμάνι

Καθαρίζεται ο χώρος από τα παρατημένα σκάφη στο λιμάνι

Καθαρίζεται ο χώρος από τα παρατημένα σκάφη στο λιμάνι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2775 ΦΟΡΕΣ

Τη διαδικασία για τα εγκαταλελειμμένα κίνησε, από χθες, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου (Δ.Λ.Τ.Ν.Δ.) για τα παρατημένα σκάφη στη λιμενική ζώνη, προκειμένου να καθαρίσει ο χώρος και να ξεκινήσει η ανάπλαση της περιοχής, σε συνδυασμό με το έργο που εκτελείται αυτή την περίοδο!

Όπως είχε κάνει σαφές από την αρχή ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, ο πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Ν.Δ., κ. Βασίλης Βαγιανάκης, αυτός ήταν και ο στόχος τους καθώς αυτά τα «παρατημένα» σκάφη εμπόδιζαν τα γενικότερα σχέδια για την περιοχή.

Έτσι, μετά από όλες τις διαδικασίες που είχε κινήσει το Δ.Λ.Τ.Ν.Δ. το προηγούμενο διάστημα, αυτό είναι το έσχατο μέτρο για την απομάκρυνσή τους.

Στην ουσία, πρόκειται για την τελευταία ευκαιρία που δίνεται στους ιδιοκτήτες τους για να τα απομακρύνουν, σε διαφορετική περίπτωση, εντός 45 ημερών θα περιέλθουν στη δικαιοδοσία του φορέα ως στερεά απόβλητα. Αυτό σημαίνει, ότι θα προωθηθούν είτε για καταστροφή είτε για σκραπ.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, χθες τοποθετήθηκε το αυτοκόλλητο για τη διαδικασία του εγκαταλελειμμένου σε 24 σκάφη και 3 τροχοφόρα που βρίσκονται στη λιμενική ζώνη.

Απομένουν 10 κατασχεμένα, τα οποία θα απομακρυνθούν με άλλη διαδικασία, μέσω του Τελωνείου, για να καθαρίσει ο χώρος.

Διαβάστε ακόμη

Ανασυγκροτήθηκε το Τεχνικό Συμβούλιο Δημοσίων Έργων

Σε Διεθνές Βυζαντινομουσικολογικό Συνέδριο πρωτοψάλτης της Ρόδου

Λειτουργεί (επιτέλους) ιατρείο στην Ακρόπολη της Λίνδου

Κ. Νικολαΐδου: Είναι πολιτική απόφαση του περιφερειάρχη να ενσωματωθούν οι προκλήσεις της εποχής στο Οργανόγραμμα της ΠΝΑι

Κατά της προτεινόμενης τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η παράταξη της Χρύσας Καραγιάννη

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νότιας Δωδεκανήσου με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη συνάντησε χθες στο Δημαρχείο ο Αλέξανδρος Κολιάδης

Εργολάβοι διεκδικούν 1,7 εκατομμύρια ευρώ από τη ΔΕΥΑΡ χωρίς να υπάρχουν συμβάσεις