Υποδεχόμαστε τον Ιούνιο με το ολοκαίνουργιο Φυλλάδιο Προσφορών των Super Market Παναγιωτάς!

Υποδεχόμαστε τον Ιούνιο με το ολοκαίνουργιο Φυλλάδιο Προσφορών των Super Market Παναγιωτάς!

Υποδεχόμαστε τον Ιούνιο με το ολοκαίνουργιο Φυλλάδιο Προσφορών των Super Market Παναγιωτάς!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1602 ΦΟΡΕΣ

Βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων με πολλές Προσφορές 1+1 ΔΩΡΟ και μέχρι 50% Φθηνότερα!

Lipton Ice Tea κουτί συσκ. 6Χ330ml & Επιλεγμένοι Χυμοί Ήβη, -40%

Μπύρα ΑΛΦΑ κουτί 330ml, συσκ. 5+1 Δώρο, μόνο 4,75€

Φέτα Π.Ο.Π Τριπόλεως μόνο 8,90€ το κιλό

Χρυσά Αυγά Ω3 Κάθε Μέρα 6άδα, 1+1 Δώρο, μόνο 4,20€ τα 2 τμχ

Ζυμαρικά Ελληνικός Sitos 500g, μόνο 0,69€ το τμχ

Nutella 750g, μόνο 5,40€

Και όχι μόνο!

Το καλοκαίρι έκανε την εμφάνισή του στο τμήμα μαναβικής, με ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά. Βρείτε Βερίκοκα, Ροδάκινα, Νεκταρίνια, Μπανάνες κ.α. σε μοναδικές τιμές!

Μια μοναδική προσφορά σας περιμένει στο τμήμα κρεοπωλείου: Κοτόπουλο Ολόκληρο Ελληνικό μόνο 2,79€ το κιλό (Ισχύει μέχρι 6/6/24). Επίσης θα βρείτε πολλές ακόμη εκλεχτές προτάσεις κρεατικών, χαμηλών τιμών και εξαιρετικής ποιότητας όπως Loin Ribs Χοιρινά μόνο 4,95€ το κιλό, Σπάλα ή Ελιά με κόκαλο από νεαρό μοσχάρι Γαλλίας μόνο 8,90€ το κιλό και Κιμά Μεικτό Χοιρινό-Μοσχάρι μόνο 7,90€ το κιλό.

Στα ψυγεία μας θα βρείτε τυριά, αλλαντικά, γιαούρτια, επιδόρπια, ροφήματα και αυγά σε μειωμένες τιμές καθώς και επιλεγμένα προϊόντα KOLIOS , MILNER και CRETA FARMS σε ειδικές προσφορές.

Στις καταψύξεις οι λάτρεις των θαλασσινών θα βρουν μια μεγάλη ποικιλία εκλεχτών ψαρομεζέδων, που μυρίζουν θάλασσα και οι φίλοι του κρέατος, προψημένες κρεατολιχουδιές (γύρος, μπιφτέκια, κοτομπουκιές κ.α.) των εταιρειών ΒΙΚΡΕ και CRETA FARMS για νόστιμα και εύκολα γεύματα.

Για το πρωϊνό θα βρείτε μοναδικές προσφορές μέχρι και -40% σε δημητριακά, κάψουλες και στιγμιαίους καφέδες, speads και snacks για να πάρετε από νωρίς την απαραίτητη ενέργεια για όλη τη μέρα.

Για το καθημερινό τραπέζι και σε απίστευτες προσφορές θα βρείτε Ζυμαρικά Melissa και Ελληνικός Sitos καθώς και χαμηλές τιμές σε όσπρια, κονσέρβες και λάδια μαγειρέματος (Ηλιέλαιο Ελομάς Economy 5lt μόνο 6,99€ το τμχ και Κλασικό Ελαιόλαδο Χρυσελιά ΚΟΡΕ 1 lt μόνο 10,45€). Επίσης, «κάτι καλό ξεκινά από το πιάτο σας» με εκπτώσεις από -25% έως -35% σε προϊόντα της Knorr (κύβοι, Snack Pot, ASiA).

Στην ΚΑΒΑ σας περιμένουν δροσερές προσφορές σε πολυσυσκευασίες μπύρας και αναψυκτικών αλλά και η καλοκαιρινή δυνατή προσφορά -40% σε Lipton Ice Tea κουτί συσκ. 6Χ330ml & Επιλεγμένους Χυμούς Ήβη.

Οι εξαιρετικές τιμές συνεχίζονται με προσφορές που φτάνουν έως -50% στα προϊόντα προσωπικής φροντίδας και ατομικής υγιεινής καθώς και σε όλα όσα χρειάζεστε για το σπίτι και την καθαριότητα.

Και μην ξεχνάτε την καθημερινή σας στάση στο Coffee, Bakery & Snacks στο Super Market Παναγιωτάς (Αφάντου) για να απολαύσετε μυρωδάτο καφέ, διαλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία, αλλά και λαχταριστά σάντουιτς και ολόφρεσκες σαλάτες, φτιαγμένα από το έμπειρο κι ευγενικό προσωπικό μας.

Ξεφυλλίστε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών εδώ

 

 

Διαβάστε ακόμη

Η Lidl Ελλάς συνεχίζει την πρωτοβουλία «Μόνιμη Μείωση Τιμής» σε πάνω από 80 προϊόντα βασικής ανάγκης

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,1 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Οικονομικά Αποτελέσματα METRO ΑΕΒΕ: Συνεχίζει τη θετική της πορεία και το 2023

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα