Κοινή επιστολή Δημάρχων Καρπάθου και Η.Ν. Κάσου - Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ρόδου - Καρπάθου - Η.Ν. Κάσου - Σητείας

Κοινή επιστολή Δημάρχων Καρπάθου και Η.Ν. Κάσου - Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ρόδου - Καρπάθου - Η.Ν. Κάσου - Σητείας

Κοινή επιστολή Δημάρχων Καρπάθου και Η.Ν. Κάσου - Ακτοπλοϊκή σύνδεση Ρόδου - Καρπάθου - Η.Ν. Κάσου - Σητείας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 755 ΦΟΡΕΣ

Με θέμα την ακτοπλοϊκή σύνδεση Ρόδου - Καρπάθου - Η.Ν. Κάσου και Σητείας απέστειλαν κοινή επιστολή ο Δήμαρχος της Καρπάθου Μιχάλης Φελουζής και ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου Μιχαλης Ερωτόκριτος στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστο Στυλιανίδη, στον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Παππά,στον Γενικό Γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Πρόεδρο του Σ.Α.Σ Ευάγγελο Κυριάζοπουλο, στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αttica group Διονύση Θεοδωράτο, και στους βουλευτές Δωδεκανήσου αναφέροντας τα παρακάτω:

« Αφού εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την δρομολόγηση του Ο/Γ- Ε/Γ Blue Star " Πάτμος" κατά την θερινή περίοδο (3 μήνες) από τη Ρόδο προς τα νησιά μας Κάρπαθο και Η.Ν. Κάσο γεγονός που αποτελούσε καθολικό αίτημα όλων των συμπατριωτών μας, θα θέλαμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο επιμήκυνσης του εν λόγω δρομολογίου μέχρι τη Σητεία μιας και το Ε/Γ- Ο/Γ Blue Star "XIOΣ" το οποίο παρά την μεγάλη ταχύτητα του δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις χωρητικότητας (καμπίνες - οχήματα).

Έτσι με τη δρομολόγηση του Blue Star "Πάτμος" θα συνδέονται έστω και εποχιακά οι δύο από τους μεγαλύτερους πυλώνες του τουρισμού της χώρας μας (Ρόδος και Κρήτη) με το βόρειο συγκρότημα της Δωδεκανήσου, ενώ παράλληλα θα εξυπηρετούνται και τα νησιά μας Κάρπαθος και Κάσος, τόσο στον τουριστικό τομέα όσο και στους τομείς της υγείας, του εμπορίου κ.α

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα αποδεχτείτε το παραπάνω δίκαιο αίτημά μας και να το εισάγετε ως θέμα στην συνεδρίαση του Σ.Α.Σ της Τρίτης 04 Ιουνίου 2024 » .

Διαβάστε ακόμη

Μονάδα Τεχνητού Νεφρού ζητούν οι αιμοδότες Καρπάθου

Ανακοίνωση για την έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης για τη συντήρηση και επισκευή σχολικών μονάδων στην Κάρπαθο

Στα ίδια επίπεδα η κίνηση στο αεροδρόμιο Καρπάθου

Το Επαρχείο Καρπάθου-Η.Ν. Κάσου επισκέφθηκε ο πρέσβης της Πολωνίας στην Ελλάδα

Τελικά αποτελέσματα στην Όλυμπο Καρπάθου

Πώς ψήφισαν στην Κάρπαθο μέχρι στιγμής (2/15 ε.τ.)

Συνελήφθη για παρενόχληση Πακιστανός στην Κάρπαθο

Γ. Νικητιάδης: Σταματήστε κύριοι της Κυβέρνησης την υποβάθμιση της Καρπάθου