Κορυφαίο το τουρνουά μπάσκετ 3x3 «Κως 15-16 Ιουνίου-Road to Amsterdam WT Master»

Κορυφαίο το τουρνουά μπάσκετ 3x3 «Κως 15-16 Ιουνίου-Road to Amsterdam WT Master»

Κορυφαίο το τουρνουά μπάσκετ 3x3 «Κως 15-16 Ιουνίου-Road to Amsterdam WT Master»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 445 ΦΟΡΕΣ

Η Κως φιλοξενεί σε λίγες ημέρες μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, ένα από τα τρία master 3×3 τουρνουά STAND ALONE QUEST (τα άλλα δύο τουρνουά στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα) που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης το καλοκαίρι 2024, με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ.

Η προσοχή όλων των φίλων του μπάσκετ επικεντρώνεται στη Mαρίνα της Κω, που φιλοξενεί το τουρνουά «Κως 15-16 Ιουνίου – Road to Amsterdam WT Master».
Είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση της ΕΟΚ για εφέτος, η οποία στο νησί του Ιπποκράτη φιλοξενείται υπό την αιγίδα του Δήμου και της επιχείρησης της μαρίνας, με τη συμμετοχή ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στους αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν ομάδες Ανδρών και Γυναικών, στις κατηγορίες ανηλίκων και ενηλίκων, αποτελούμενες από 3 ή 4 άτομα.

Οι φίλοι του μπάσκετ, από την Κω και τα άλλα νησιά της Δωδεκανήσου, καλούνται να δώσουν δυναμικό «παρών», οργανώνοντας ομάδες που μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Πέμπτη 13 Ιουνίου.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής, μπορούν να ενημερωθούν στο link: https://play.fiba3x3.com/events/91ae86de-ae1e-44ac-9c0f-6fe0962502f8 καθώς και στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 22420-26364, 22420-25316.

Πρόκειται για μοναδική συνάντηση, με υψηλού επιπέδου αγώνες, που φέρνουν το μπάσκετ 3Χ3 στο προσκήνιο των αθλητικών διοργανώσεων, έχοντας μεγάλη αξία για τις νικήτριες ομάδες της κατηγορίας MEN +18, αφού εξασφαλίζουν απευθείας πρόκριση στο «FIBA3x3 World Tour Amsterdam» με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Στην κατηγορία Γυναικών +18, όλες οι ομάδες μπαίνουν κατευθείαν στο κεντρικό ταμπλό και οι δύο πρώτες από κάθε όμιλο προκρίνονται στην φάση knock out.

Διαβάστε ακόμη

Ιάλυσος: Οριστικοποιείται η σύνθεση του Δ.Σ.

Ηρακλής Λάρδου: Ανανέωσαν οι Δημητριάδης και Χαλκιόπουλος

Ο Φοίβος απέκτησε τον Μάρκο Φούσα

«Καμπάνα» 12.000 ευρώ στον Διαγόρα

Νυχτερινό τουρνουά από τον ΡΟΑ στις 6 Ιουλίου

Με 40 νέους αθλητές ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Συγχαρητήριο μήνυμα Ι. Παππά, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος στη σφαίρα, από την Καλύμνια Μαρία Μαγκούλια

Το οριστικό πρόγραμμα στο Rodos Cup 2024 του ΑΣΙΑΘ Ρόδου