Σάββας Ορφανίδης: «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι»

Σάββας Ορφανίδης: «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι»

Σάββας Ορφανίδης: «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 935 ΦΟΡΕΣ

Την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στον Παμμηλιακό, στο πλαίσιο της συνέχειας των αγώνων μπαράζ για τη διεκδίκηση της ανόδου στη Γ’ Εθνική, συνεχίζουν οι παίκτες του Φοίβου Κρεμαστής.

Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου στοχεύουν στο να κερδίσουν, προκειμένου να διατηρήσουν τις ελπίδες τους ζωντανές για να διεκδικήσουν το τρίτο εισιτήριο ανόδου στη Γ’ Εθνική, στο εντός έδρας παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στον Αιγέα Πλωμαρίου. Σημειώνεται ότι το ίδιο θα συμβεί ακόμα και με ισοπαλία στη Μήλο, ωστόσο η ομάδα της Κρεμαστής, στοχεύει αποκλειστικά, και μόνο στο «διπλό».

«Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι»
Το παιχνίδι πάντως δεν αναμένεται να είναι εύκολο, σύμφωνα με τα όσα είπε στην «Αθλητική Ροδιακή» ο τεχνικός του Φοίβου Σάββας Ορφανίδης. Συγκεκριμένα, τόνισε τα ακόλουθα: «Με προβληματίζει το γεγονός ότι είναι μια εποχή ακατάλληλη για ποδόσφαιρο. Όλα τα παιδιά δουλεύουν και έχουμε σοβαρά προβλήματα πλέον ενώ παράλληλα δεν μπορεί να αγωνιστεί και ο τερματοφύλακάς μας, ο Ανδρούτσος, ο οποίος έχει πρόβλημα με τους χιαστούς του. Θεωρώ, ότι είναι αίνιγμα το πώς θα εμφανιστούμε. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο.

Δεν έχει σημασία το ότι ο αντίπαλος δεν έχει ελπίδες για ν’ ανέβει στη Γ’ Εθνική. Είναι το τελευταίο παιχνίδι που θα δώσει μπροστά στο κοινό του και θέλει μια νίκη. Επίσης, πριν μερικές ημέρες συμμετείχε στον τελικό του Κυπέλλου οπότε οι παίκτες του δεν βρίσκονταν σε μεγάλη αγωνιστική απραξία, όπως είμαστε εμείς».

Διαβάστε ακόμη

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!

Ποδόσφαιρο: Η νέα προκήρυξη της Γ’ Εθνικής

Παραμένει στους Πάνθηρες ο Οσμενάι

Φοίβος Κρεμαστής: Εννέα οι μέχρι τώρα ανανεώσεις

Προπονήσεις για κορίτσια 5 έως 8 ετών στο πλαίσιο του UEFA Playmakers

Εριφύλη Βαρδάκη: «Η Aegean Regatta είναι ένας θεσμός για τα ιστιοπλοϊκά δρώμενα στη χώρα»

Τα τελικά αποτελέσματα των διεθνών διοργανώσεων σκάκι της Ρόδου

Δέκα προκρίσεις για τους «Πιγκουίνους» στην επόμενη φάση του Πανελληνίου κολύμβησης!