Αγνοείται δημοσιογράφος του BBC στη Σύμη

Αγνοείται δημοσιογράφος του BBC στη Σύμη

Αγνοείται δημοσιογράφος του BBC στη Σύμη

Ελευθερία Πελλού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4449 ΦΟΡΕΣ

Εντατικές έρευνες διενεργούνται από το πρωί σε ξηρά και θάλασσα στη Σύμη, για τον εντοπισμό 67χρονου γνωστού και βραβευμένου Άγγλου δημοσιογράφου, ο οποίος βρίσκεται το νησί για διακοπές και από χθες το μεσημέρι αγνοούνται τα ίχνη του.

Πρόκειται για τον Michael Mosley Βρετανό τηλεοπτικό δημοσιογράφο, παραγωγό και παρουσιαστή που εργάζεται για το BBC από το 1985 και ο οποίος μαζί με την 64χρονη σύζυγο του περνούσαν ημέρες ξεκούρασης και διακοπών στο νησί της Σύμης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της "Ροδιακής", χθες το μεσημέρι ο δημοσιογράφος μαζί με τη σύζυγό του και ένα φιλικό τους ζευγάρι, βρίσκονταν στην παραλία του Αγίου Νικολάου της Σύμης. Περίπου στη μία και μισή το μεσημέρι ο 67χρονος, ο οποίος δεν φέρεται να είχε θέματα με την υγεία του, αποφάσισε να επιστρέψει στο Γυαλό, πεζός. Έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής και τα ίχνη του αγνοούνται.

Σήμερα το πρωί η σύζυγός του έκανε δήλωση εξαφάνισης του 67χρονου δημοσιογράφου στην αστυνομία και άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Σε αυτές συμμετέχουν εκτός την αστυνομία και το Λιμενικό, εθελοντική Ομάδα, η Πυροσβεστική, ενώ γίνεται χρήση drone και σύντομα πρόκειται να μεταβεί στο νησί και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος που θα συνδράμει στις έρευνες.

Σύμφωνα με το Wikipedia.gr, ο 67χρονος Βρετανός τηλεοπτικός δημοσιογράφος, παραγωγός και παρουσιαστής εργάζεται για το BBC από το 1985 και είναι πιθανώς περισσότερο γνωστός ως παρουσιαστής τηλεοπτικών προγραμμάτων για τη βιολογία και την ιατρική και τις τακτικές εμφανίσεις του στο The One Show. Ο Mosley είναι ένας υποστηρικτής της διαλείπουσας νηστείας και δίαιτας χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες που έχει γράψει βιβλία που προωθούν την κετογονική δίαιτα.

Διαβάστε ακόμη

Δύο Ιρακινοί και ένας Παλαιστίνιος σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών

Με δύο πήλινους αμφορείς στην κατοχή του εντοπίστηκε ο 56χρονος που αναζητούσε χρυσό και αρχαιότητες σε υπαίθριο χώρο στην Κάλυμνο

Συνελήφθη 24χρονος που κυκλοφορούσε στη Ρόδο με το διαβατήριο του δίδυμου αδελφού του

Έκλεψαν πορτοφόλι από ξενοδοχείο

35χρονη έκλεψε 4 χρυσές αλυσίδες

Διακινητές μεταναστών επιχείρησαν να εμβολίσουν περιπολικό του λιμενικού στη Ρόδο

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία

Ποινικές διώξεις ασκήθηκαν εναντίον 25χρονου για μεταφορά αλλοδαπών