Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου: Απαγόρευσαν στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου να μιλήσουν στην «εκδήλωση-φιέστα»

Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου: Απαγόρευσαν στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου να μιλήσουν στην «εκδήλωση-φιέστα»

Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου: Απαγόρευσαν στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου να μιλήσουν στην «εκδήλωση-φιέστα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 648 ΦΟΡΕΣ

Από τη Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Αποστειρωμένο περιβάλλον από τις «ενοχλητικές» φωνές των εργαζομένων του Νοσοκομείου για να μην τους χαλάσουν το «αφήγημα» για την πολιτική τους στην Υγεία επεδίωξαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου και ο Περιφερειάρχης στην εκδήλωση-φιέστα των εγκαινίων της ανακαινισμένης Μονάδας Τεχνητού Νεφρού.

Δεν επέτρεψαν στο χώρο που οι υγειονομικοί και όλοι οι εργαζόμενοι δίνουν την ψυχή τους καθημερινά να μιλήσουν οι εκπρόσωποι του σωματείου τους για τα προβλήματα που τους βασανίζουν. Απαράδεκτοι!

Δεν μας εκπλήσσει η αποστροφή τους στα αιτήματα και τις αγωνίες των υγειονομικών, αφού και πρόσφατα στο Περιφερειακό Συμβούλιο που η Λαϊκή Συσπείρωση τα κατέθεσε, για να διεκδικήσει η Περιφέρεια την ικανοποίησή τους, την ίδια στάση κράτησαν. Την άρνηση να τα ψηφίσουν έδειξαν και οι άλλες δύο παρατάξεις ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ.

Η απάνθρωπη πολιτική στην Υγεία συνεχίζεται, δεν εξαφανίζεται από τις ζωές του κόσμου με επικοινωνιακές φιέστες για τις ελάχιστες παροχές. Είναι πολιτική της ΕΕ και όλων των κυβερνήσεων μέχρι σήμερα που ενισχύουν διαρκώς την εμπορευματοποίηση και την ιδιωτικοποίηση της Υγείας.

Είναι ζήτημα αγώνα του λαού των νησιών να στηρίξει τα αιτήματα των υγειονομικών που παραμένουν τραγικά επίκαιρα!

  • Της άμεσης στελέχωσης με όλο το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων που χρειάζονται για όλες τις δημόσιες δομές υγείας των νησιών. Η κυβέρνηση να ανακοινώσει προσλήψεις για όλες τις ειδικότητες και για όλες τις θέσεις, με σοβαρά οικονομικά και θεσμικά κίνητρα για τους νησιωτικούς προορισμούς.
  • Ενίσχυση του δημόσιου συστήματος επείγουσας ιατρικής (EKAB) με επαρκή στελέχωση, τεχνικό εξοπλισμό και μέσα μεταφοράς.
  • Πλήρη εργαστηριακό και τεχνολογικό εξοπλισμό, ώστε σε κάθε νησί να έχουν τη δυνατότητα οι κάτοικοι πρόληψης και θεραπείας, χωρίς να αναγκάζονται να επιβαρύνονται με έξοδα για να μετακινηθούν σε κάποιο κεντρικό νοσοκομείο.
  • Μονιμοποίηση όλου του προσωπικού (ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και βοηθητικό) με σύμβαση πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και σημαντικές αυξήσεις στους μισθούς.

 

 

Διαβάστε ακόμη

«Κλείνει το σχολείο»: Κυκλοφορία νέου σινγκλ

Συμβαίνει τώρα - Ρόδος: Εντοπίστηκε οβίδα στην παραλία της Ιαλυσού

Γιώργος Νικητιάδης: «Το λάθος της σοσιαλδημοκρατίας είναι ότι έβαλε πολύ νερό στο κρασί της»

Οι μαθητές του 4ου ΓΕ.Λ. διέπρεψαν και φέτος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Πρόσληψη νοσηλεύτριας στη Χάλκη

Γιώργος Νικητιάδης : «Γιατί άργησε η Κυβέρνηση να δημοσιοποιήσει την απάντηση της Ούρσουλα φον ντερ Λάινερ;»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είναι χειροπιαστές οι ενέργειες της κυβέρνησης με στόχο να συγκλίνουν τα νησιά μας προς την αειφορία»

Πρωτόγνωρη η κατάσταση με τη φωτιά αναφέρει η Ένωση Ξενοδόχων Κω