Γ. Τόππος: Η σεζόν για τη Ρόδο έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς

Γ. Τόππος: Η σεζόν για τη Ρόδο έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς

Γ. Τόππος: Η σεζόν για τη Ρόδο έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1092 ΦΟΡΕΣ

Με τους καλύτερους οιωνούς έχει ξεκινήσει η σεζόν, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού-Πολιτισμού, κ. Γιώργο Τόππο ενώ χθες υποδεχθήκαμε τους πρώτους επισκέπτες από Μπαχρέιν.

Όπως ανέφερε χθες, σε δηλώσεις του, ο Μάιος έχει κλείσει με μία αύξηση στο αεροδρόμιο της Ρόδου της τάξεως του 15,5% και «είναι ο καλύτερος Μάιος όλων των εποχών» ενώ προβλέπεται και τον Ιούνιο να καταγράψει διψήφιο ποσοστό αύξησης.

Επίσης, ως Διεύθυνση Τουρισμού με τους συνεργάτες τους, έχουν υποδεχθεί υπεύθυνους της Transavia την περασμένη εβδομάδα, τους ξενάγησαν στο νησί ώστε να έχουμε καλύτερη προβολή διότι έχει ανοίξει μία νέα γραμμή με απευθείας πτήση.

Ο υπεύθυνος του ΠΡΟΤΟΥΡ, κ. Διονύσης Τσιλιγκίρης, μετέβη στην έκθεση της Σαγκάης, όπου παρουσιάστηκε το νησί της Ρόδου, όχι μόνο εκεί αλλά και στην τηλεόραση και έτυχε πολύ καλής προβολής.

Επίσης, έχουμε την απευθείας πτήση από 1η Ιουνίου από το Μπαχρέιν, κάτι που ξεκίνησε φέτος και ο στόχος είναι να καθιερωθεί τα επόμενα χρόνια. Χθες, μάλιστα, ήταν εδώ έξι από τους μεγαλύτερους πράκτορες από το Μπαχρέιν, τέσσερις δημοσιογράφοι και διοικητικά στελέχη της Gulf Air.

«Οπότε, ευελπιστούμε σε μία καλή συνεργασία με το Μπαχρέιν και με την αεροπορική εταιρεία της Gulf Air, έτσι ώστε τα επόμενα χρόνια να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία γιατί νομίζω είναι πάρα πολύ σημαντικό για το νησί της Ρόδου να ανοίξει και η αγορά στο Μπαχρέιν και γενικότερα στην Ινδία, Κίνα...», είπε και συμπλήρωσε ο κ. Τόππος:

«Οι πληρότητες είναι πάρα πολύ ικανοποιητικές. Αυτό μας χαροποιεί γιατί πιστεύουμε ότι μέσα από αυτό θα εξελιχθεί και η συνεργασία μας για τα επόμενα χρόνια και μέσα από διάφορες προβολές του προορισμού πιστεύουμε, ότι σιγά-σιγά θα αυξάνονται και οι πληρότητες γενικότερα τους επόμενους μήνες».

Συζήτησαν ακόμη κάποιες συνεργασίες προβολής σε διάφορα site, με πρακτορεία της Ρόδου αλλά και του Μπαχρέιν. Αυτή η γραμμή συνδέει Σαγκάη, Ινδία και Μπαχρέιν, Ρόδο, Μύκονο.

Παράλληλα, συνεχίζεται η προσπάθεια με την Ινδία, απ’ όπου πλέον έχουμε πολλά γκρουπ, επίσης έχουμε αναπτύξει στενή επαφή με το Ελληνο-Ινδικό Επιμελητήριο και στοχεύουν σε μία ακόμη πιο ολοκληρωμένη συνεργασία.

Και φέτος, τον Ιούλιο και Αύγουστο θα είμαστε στο peak αλλά θα σημειωθεί μία μικρή αύξηση, της τάξεως του 3% με 5% ενώ αυτό στο οποίο στοχεύουν είναι η επιμήκυνση της σεζόν και επιδιώκουν τη συνεργασία με όλους τους φορείς.

Τέλος, στον ΠΡΟΤΟΥΡ προχωρούν σε διεύρυνση του Σωματείου με τη συμμετοχή και άλλων φορέων που εμπλέκονται στον Τουρισμό, ώστε όλοι μαζί να το προσπαθήσουν.

Διαβάστε ακόμη

Στη Ρόδο η Διευρυμένη Συνεδρίαση της ΚΕΕΕ με θέμα τον νησιωτικό τουρισμό

407 θαλαμηγοί κατέπλευσαν μέχρι τις 10 Ιουνίου στη Ρόδο

Πώς έκλεισε ο Μάιος σε ότι αφορά τις αφίξεις τουριστών στο Αεροδρόμιο «Διαγόρας»

Δ. Τσιλιγκίρης: Στο βόρειο τρίγωνο του νησιού υπάρχει μεγάλη κίνηση

Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού 2024 στη Ρόδο τον Οκτώβριο

Ένωση Ξενοδόχων: Xρειάζεται να γίνουν πολλά στην πόλη της Ρόδου

Κορυφαίους δημοσιογράφους από τη Γαλλία φιλοξένησε η Ρόδος

Πρέσβειρα της Ρόδου έγινε η Serena Palladino από τη Μεγάλη Βρετανία