Περιοδεία στην Κάλυμνο πραγματοποίησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Βουλγαράκης

Περιοδεία στην Κάλυμνο πραγματοποίησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Βουλγαράκης

Περιοδεία στην Κάλυμνο πραγματοποίησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Βουλγαράκης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 595 ΦΟΡΕΣ

Περιοδεία πραγματοποίησε σήμερα στο νησί της Καλύμνου, ο Συντονιστής του Οργανωτικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννης Βουλγαράκης, συνοδευόμενος από τον Συντονιστή της Ν.Ε. Β. Δωδ/σου Δημ. Χασαπλαδάκη. Με αφορμή την επίσκεψή του, από το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καλύμνου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Σκοπός της επίσκεψής του στην Κάλυμνο ήταν να έρθει σε επαφή με κατοίκους και επαγγελματίες του νησιού και να ενημερωθεί δια ζώσης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους οι κάτοικοι των ακριτικών νησιών.

Σε ένα θερμό και εγκάρδιο κλίμα περιόδευσε, συνοδευόμενος από μέλη της Ο.Μ. Καλύμνου, στην παραλιακή ζώνη του νησιού, συζητώντας με πολίτες και καταστηματάρχες, οι οποίοι του έθεσαν ως βασικά θέματα που απασχολούν την διαβίωσή τους στο νησί, τόσο την έκρηξη της ακρίβειας σε όλα τα προϊόντα και στις τιμές της ενέργειας, τις απαράδεκτες καθυστερήσεις στην καταβολή του Μεταφορικού Ισοδύναμου, ένα μέτρο που συστηματικά απαξιώνεται από την Κυβέρνηση ως εμβληματικό μέτρο της Κυβέρνησης Τσίπρα, το μεγάλο πρόβλημα στην επικοινωνία και ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού τόσο με τα γύρω νησιά όσο και με το κέντρο, και φυσικά την υποστελέχωση που διαπιστώνεται τον τομέα της υγείας και η οποία θέτει σε καθημερινή επισφάλεια τη ζωή των κατοίκων αλλά και επισκεπτών του νησιού, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες.

Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε στα τοπικά ΜΜΕ, τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση πως το διακύβευμα στις προσεχείς εκλογές είναι πρωτίστως να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή παρουσία των πολιτών στις κάλπες και να συνειδητοποιήσουμε όλοι πως η δυνατότητα για άλλου μείγματος πολιτικές, οι οποίες θα θέτουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο και όχι τα κέρδη κάποιων ημέτερων, είναι μια υπόθεση που βρίσκεται στα χέρια όλων μας.

Και η επιλογή για μια καλύτερη ζωή τώρα, δεν αποτελεί σύνθημα αλλά ρεαλιστική πολιτική στόχευση στην οποία βρίσκεται σταθερά προσανατολισμένος ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο πρόεδρός του Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Γιάννης Βουλγαράκης συνεχίζει το πρόγραμμά του με περιοδεία στην Κω και επαφές που θα πραγματοποιήσει εκεί με πολίτες καθώς και με μέλη και φίλους του κόμματος.

Διαβάστε ακόμη

Το πιο οικονομικό ελληνικό νησί για διακοπές

Το Αστεροσκοπείο σε Λέρο, Λειψούς και Κάλυμνο

Το «Μουούρι» της Καλύμνου στο Ευρετήριο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Το ΣτΕ ακύρωσε άδεια, η Υπηρεσία Δόμησης Καλύμνου εξέδωσε νέα

Πρόστιμο 91.314 ευρώ από την περιφέρεια στη ΔΕΥΑ Καλύμνου

Ενεργό ρόλο αποκτά ο ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου στο νησί της Καλύμνου

Η Κινητή Μονάδα Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην Κάλυμνο

Κινητοποίηση του Λιμενικού στην Κάλυμνο εξαιτίας εισροής υδάτων σε αλιευτικό πλοίο