Φοίβος: Σήμερα ο πρώτος «τελικός»

Φοίβος: Σήμερα ο πρώτος «τελικός»

Φοίβος: Σήμερα ο πρώτος «τελικός»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1192 ΦΟΡΕΣ

Τον πρώτο από τους δύο «τελικούς» που καλείται να δώσει, διεκδικώντας το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο ανόδου στη Γ’ Εθνική, παίζει σήμερα ο Φοίβος Κρεμαστής.

Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου αγωνίζονται εκτός έδρας (στις 6μ.μ.) με τον Παμμηλιακό και θέλουν τη νίκη ή έστω να μην ηττηθούν, προκειμένου να διεκδικήσουν την άνοδο στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στον Αιγέα Πλωμαρίου στην Κρεμαστή στις 16 Ιουνίου.Οι αντίπαλοι δεν έχουν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, μιας και δεν έχουν ελπίδες ανόδου, ωστόσο, στο τελευταίο φετινό τους παιχνίδι, θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να ικανοποιήσουν έτσι και τους θεατές που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Το παιχνίδι λοιπόν, θεωρητικά, δεν είναι εύκολο και ο τεχνικός του Φοίβου, Σάββας Ορφανίδης, ζητάει από τους παίκτες του να είναι πολύ προσεκτικοί και σοβαροί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, διεκδικώντας το θετικό αποτέλεσμα. Δεν λείπουν, πάντως, τα σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα, μιας και δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν οι τραυματίες Ανδρούτσος και Ταφάνι, καθώς και ο τιμωρημένος Γεωργιάδης (συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες).

-Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Βαλάντης Γιαπιτζόγλου από τον Σύνδεσμο της Δυτικής Αττικής και «βοηθοί» του θα είναι οι Παύλος Μαυρομάτης και Πέτρος Καραγιάννης από τον ίδιο σύνδεσμο. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Νίκος Φαντόπουλος από τον Σύνδεσμο του Πειραιά.

Διαβάστε ακόμη

Νέος πρόεδρος στον ΠΣΑΤ ο Βαγγέλης Ιωάννου

Γ' Εθνική Κατηγορία: Άκαρπη η Γενική Συνέλευση της Ρόδου

ΑΕΡΑ: «Τέλος» Γκέτσι, Νόνη και Κουτσιανικούλης

Παναγιώτης Σπάρταλης: « Όλοι μαζί για το καλό του Διαγόρα!»

Α.Ο. Πυλίου: Στις 7 Ιουλίου θα διεξαχθούν οι εκλογές

Μ’ ένα «κράμα» έμπειρων και νέων παικτών οι «Πιγκουίνοι» στη Γ’ Εθνική πόλο

Οι επιτυχόντες στις εξετάσεις ζωνών τζούντο από τον Αγήνορα

Μόνη πρώτη στο Εργασιακό η Dodekanisos Seaways