Μπαράζ Γ' Εθνικής: Την Τρίτη εκδικάζεται η προσφυγή

Μπαράζ Γ' Εθνικής: Την Τρίτη εκδικάζεται η προσφυγή

Μπαράζ Γ' Εθνικής: Την Τρίτη εκδικάζεται η προσφυγή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 648 ΦΟΡΕΣ

Την προσεχή Τρίτη εκδικάζεται η προσφυγή που έκαναν οι τέσσερις ομάδες της Γ’ Εθνικής που συμμετέχουν στα μπαράζ παραμονής (μεταξύ αυτών και ο ΑΕΡΑ) ζητώντας την ακύρωση των παιχνιδιών που έχουν ήδη οριστεί.

Οι παράγοντες των ομάδων είναι αισιόδοξοι, ότι η απόφαση που θα παρθεί θα είναι υπέρ τους και ως εκ τούτου οι ομάδες τους δεν θα μπουν στη διαδικασία προετοιμασίας για τα ψυχοφθόρα αυτά παιχνίδια στα οποία καλούνται να παίξουν τους κόπους μιας χρονιάς (οι ηττημένοι θα αποχαιρετίσουν την κατηγορία).

Και οι πληροφορίες που συγκεντρώνουν οι άνθρωποι της ΕΠΣ Δωδεκανήσου που παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς το θέμα από την πρώτη στιγμή, είναι θετικές και υπάρχει η πεποίθηση ότι πράγματι τα παιχνίδια θα ακυρωθούν.

Υπενθυμίζουμε ότι, τόσο ο ΑΕΡΑ όσο και οι υπόλοιπες τρεις ομάδες της διαδικασίας, ζητούν τη μη τέλεση των αγώνων λόγω του ότι δεν υπάρχει λόγος να υποβιβαστούν και άλλες δυο ομάδες, μιας και οι θέσεις αυτές έχουν ήδη «καλυφθεί» από τoυς συλλόγους (ΟΦ Ιεράπετρας, Αλμωπός Αριδαίας) που δεν «κατέβηκαν» καν να παίξουν στην κατηγορία και πήγαν απευθείας στα τοπικά πρωταθλήματα (από την περσινή Super League 2).

Η φετινή προκήρυξη της Γ’ Εθνικής δεν προέβλεπε κάτι τέτοιο, καθώς είχε γίνει πριν γνωστοποιηθεί η συγκεκριμένη εξέλιξη.

Επιπρόσθετα, θα πρέπει να αναφέρουμε, ότι και οι τέσσερις ομάδες των μπαράζ, ουσιαστικά υπολειτουργούν, μιας και έχουν σταματήσει τις οργανωμένες προπονήσεις τους.

Διαβάστε ακόμη

Έξι μετάλλια για τον «Μαχητή Ρόδου» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing

Στα Τρίκαλα ο «Ιππότης» για το 51ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι Α’ Εθνικής

Τουρνουά beach volley “Regional Juniors 2024” θα διεξαχθεί στην Κω

Αποχωρεί ο πρόεδρος του Ευαγόρα

Wolves Festival 2024: Ένα μοναδικό υπερθέαμα γυμναστικής και χορού στη Ρόδο με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!

Το Πανελλήνιο στίβου στο Πανθεσσαλικό και το… ξέσπασμα της Λάουρα Ζενέγια με τρία μετάλλια!

Ποδόσφαιρο: Η νέα προκήρυξη της Γ’ Εθνικής