Αλληλομηνύθηκαν για ληστεία δύο άνδρες και μία γυναίκα

Αλληλομηνύθηκαν για ληστεία δύο άνδρες και μία γυναίκα

Αλληλομηνύθηκαν για ληστεία δύο άνδρες και μία γυναίκα

Ελευθερία Πελλού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 598 ΦΟΡΕΣ

Συνολικά τρία άτομα απολογήθηκαν χθες, διαδοχικά στον ανακριτή Ρόδου, καθώς αλληλομηνύθηκαν για ληστεία!

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 24 και 32 ετών αντίστοιχα και μία 35χρονη γυναίκα, οι οποίοι συνελήφθησαν την προηγούμενη εβδομάδα από αστυνομικούς του Τμήματος Ιαλυσού.

Πάντως και οι τρεις χθες, μετά τις απολογίες τους, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Πιο αναλυτικά, η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις διωκτικές Αρχές της περιοχής μας όταν, την περασμένη Πέμπτη 5 Ιουνίου 2024 εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού ο 32χρονος και υπέβαλε έγκληση κατά της 35χρονης (πρώην σύντροφός του) και ενός ακόμη ανδρός αγνώστων στοιχείων (γνώριζε μόνο το όνομα του).

Ο 32χρονος είπε στους αστυνομικούς πως, στις 8 το βράδυ στις 5 Ιουνίου μετέβη στο σπίτι του αγνώστου ανδρός (που τελικά ήταν ο 24χρονος) όπου βρισκόταν εκεί και η 35χρονη και μετά από έντονη αντιπαράθεση που είχαν μεταξύ τους, ο 24χρονος τον χτύπησε με φτυάρι στο κεφάλι και στο σώμα.

Ακολούθως, η 35χρονη αφαίρεσε από το τσαντάκι του 32χρονου, το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ και μία κάρτα τράπεζας.

Την επόμενη ημέρα (6 Ιουνίου 2024) στις 5 το απόγευμα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 24χρονο και την 35χρονη και η τελευταία τούς παρέδωσε την αστυνομική ταυτότητα και την τραπεζική κάρτα του 32χρονου, λέγοντας πως του είχαν πέσει κατά τον διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους την προηγούμενη ημέρα.

Ο 24χρονος και η 35χρονη συνελήφθησαν, όμως στη συνέχεια η τελευταία υπέβαλε έγκληση σε βάρος του 32χρονου.

Όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς, στις 5 Ιουνίου 2024 στις 8 το βράδυ, ο 32χρονος μετέβη στο σπίτι όπου βρίσκονταν η κοπέλα με τον 24χρονο και εκεί με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από την τσάντα της το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ. Η ίδια προέβη σε δήλωση για ψευδή καταμήνυσή της από τον 32χρονο.

Όλα τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι τρεις εμπλεκόμενοι και να παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη για τα αδικήματα της ληστείας αλλά και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Χθες, οι συλληφθέντες συνοδευόμενοι από τους συνηγόρους τους, κ.κ. Γιάννη Κοκκινογένη, Γιώργο Κακακιό και Νίκο Γιαννά, προσήχθησαν διαδοχικά ενώπιον του ανακριτή Ρόδου, όπου και απολογήθηκαν αρνούμενοι τα όσα τους καταλογίζονται.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, και οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής τους μία φορά το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Διαβάστε ακόμη

Στο εδώλιο ιδιοκτήτης καταλύματος για τη φιλοξενία 90 μεταναστών

Δικάζεται ιδιοκτήτης ξενοδοχείου για τη διαμονή 84 μεταναστών

Στον ανακριτή 31χρονος αλλοδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο κατηγορούμενος για απόπειρα εμπρησμού

Σε τρία χρόνια και τρεις μήνες καταδικάστηκε 35χρονος τσαντάκιας

Αθωώθηκε Καλύμνιος για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη 40χρονος για άγρα πελατών

Γερμανός καλλιεργούσε επτά δενδρύλλια χασίς