Φυλάκιση 7 μηνών σε 37χρονο για κλοπές σε δωμάτια ξενοδοχείου

Φυλάκιση 7 μηνών σε 37χρονο  για κλοπές σε δωμάτια ξενοδοχείου

Φυλάκιση 7 μηνών σε 37χρονο για κλοπές σε δωμάτια ξενοδοχείου

Ελευθερία Πελλού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 904 ΦΟΡΕΣ

Ένοχος κρίθηκε χθες από το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου ο 37χρονος που συνελήφθη στη Ρόδο, καθώς μπήκε σε δύο δωμάτια ξενοδοχείου και αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές και αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων.

Πιο αναλυτικά, ο 37χρονος συνελήφθη στις 10 Ιουνίου το βράδυ στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, διότι είχε αφαιρέσει νωρίτερα από δύο δωμάτια ξενοδοχείου ένα ipad, μία ξυριστική μηχανή, δύο ζευγάρια ακουστικά κινητών τηλεφώνων και ένα ζευγάρι παπούτσια.


Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του παραπέμφθηκε στο Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου, όπου και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 7 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ. Την ποινή αυτή το δικαστήριο μετέτρεψε προς 10 ευρώ την ημέρα, ενώ η έφεση έχει αναστέλλουσα δύναμη. Έτσι ο 37χρονος έκανε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.
Ο ίδιος, απολογούμενος στο δικαστήριο, ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια χαπιών που είχε νωρίτερα καταναλώσει και δεν είχε συναίσθηση των πράξεών του.


Αξίζει να σημειωθεί πως ο 37χρονος είναι γνωστός στις διωκτικές αρχές τις περιοχής μας, καθώς έχει απασχολήσει ξανά για παρόμοια αδικήματα.
Μάλιστα, είχε συλληφθεί στις 14 Μαρτίου 2024 από αστυνομικούς του Τμήματος Ιαλυσού, καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί στις 26 Φεβρουαρίου 2024 από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου απόφαση για υπόθεση κλοπής, με την οποία είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 7 μηνών, την οποία και έπρεπε να εκτίσει.

Διαβάστε ακόμη

Δύο Ιρακινοί και ένας Παλαιστίνιος σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών

Με δύο πήλινους αμφορείς στην κατοχή του εντοπίστηκε ο 56χρονος που αναζητούσε χρυσό και αρχαιότητες σε υπαίθριο χώρο στην Κάλυμνο

Συνελήφθη 24χρονος που κυκλοφορούσε στη Ρόδο με το διαβατήριο του δίδυμου αδελφού του

Έκλεψαν πορτοφόλι από ξενοδοχείο

35χρονη έκλεψε 4 χρυσές αλυσίδες

Διακινητές μεταναστών επιχείρησαν να εμβολίσουν περιπολικό του λιμενικού στη Ρόδο

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία

Ποινικές διώξεις ασκήθηκαν εναντίον 25χρονου για μεταφορά αλλοδαπών