Φοίβος: Αποφασισμένοι για τη νίκη

Φοίβος: Αποφασισμένοι για τη νίκη

Φοίβος: Αποφασισμένοι για τη νίκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 531 ΦΟΡΕΣ

Πεπεισμένοι ότι θα μπορέσουν να πανηγυρίσουν μια μεγάλη νίκη, κερδίζοντας έτσι το εισιτήριο της ανόδου στη Γ’ Εθνική είναι οι παίκτες του Φοίβου Κρεμαστής, οι οποίοι προετοιμάζονται εντατικά για το εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (6μ.μ.) απέναντι στον Αιγέα Πλωμαρίου.

Είναι μια αναμέτρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, θα παιχτούν οι κόποι μιας χρονιάς, με τους πρωταθλητές Δωδεκανήσου να είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να μπορέσουν να πάρουν το πολυπόθητο «τρίποντο».

Το παιχνίδι αναμένεται να συγκεντρώσει και πολύ φίλαθλο κόσμο, ο οποίος θέλει να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας του νησιού μας.

Ο τεχνικός, Σάββας Ορφανίδης, θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ανδρούτσου και Μόσχου (ο δεύτερος έκανε χθες αρθροσκόπηση) αλλά το ευχάριστο είναι ότι ο Γεωργιάδης απέκτησε και πάλι δικαίωμα συμμετοχής, μιας και εξέτισε την ποινή που του είχε επιβληθεί.

- Το παιχνίδι της Κυριακής θα «σφυρίξει» ο Γιάννης Παπαγεωργόπουλος από τον Σύνδεσμο της Αργολίδας. «Βοηθοί» του θα είναι οι Γιώργος Αραβίδης και Ιορδάνης Μημίδης και οι δύο από τον Σύνδεσμο της Αθήνας. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Μιχάλης Κατσαδήμας από την Ανατολική Αττική.

Διαβάστε ακόμη

ΑΕΡΑ: «Τέλος» Γκέτσι, Νόνη και Κουτσιανικούλης

Παναγιώτης Σπάρταλης: « Όλοι μαζί για το καλό του Διαγόρα!»

Α.Ο. Πυλίου: Στις 7 Ιουλίου θα διεξαχθούν οι εκλογές

Μ’ ένα «κράμα» έμπειρων και νέων παικτών οι «Πιγκουίνοι» στη Γ’ Εθνική πόλο

Οι επιτυχόντες στις εξετάσεις ζωνών τζούντο από τον Αγήνορα

Μόνη πρώτη στο Εργασιακό η Dodekanisos Seaways

Σε συζητήσεις για τις ανανεώσεις o Διαγόρας

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing ο «Μαχητής Ρόδου» με έξι αθλητές