Διακρίσεις του 4ου ΓΕ.Λ. στην Οικονομική Ολυμπιάδα

Διακρίσεις του 4ου ΓΕ.Λ.  στην Οικονομική Ολυμπιάδα

Διακρίσεις του 4ου ΓΕ.Λ. στην Οικονομική Ολυμπιάδα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1380 ΦΟΡΕΣ

Για ακόμα μία χρόνια το 4ο Γενικό Λύκειο Ρόδου συμμετείχε με επιτυχία στην Οικονομική Ολυμπιάδα. Η Οικονομική Ολυμπιάδα είναι ένας διεθνής διαγωνισμός οικονομικών γνώσεων που απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες λυκείου της Ελλάδας και του εξωτερικού και φιλοδοξεί να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των γνώσεων των μαθητών και των μαθητριών στο πεδίο των οικονομικών.

Υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού στο Σχολείο ήταν οι οικονομολόγοι Θώμογλου Κωνσταντίνος και Φιλιππάκη Λίνα. Στον σχολικό γύρο της Οικονομικής Ολυμπιάδας συμμετείχαν 3.672 παιδιά από 206 σχολεία σε όλη την Ελλάδα. Το 4ο ΓΕ.Λ. διακρίθηκε για τρίτη συνεχόμενης χρόνια ως το σχολείο με τη μεγαλύτερη συμμετοχή μαθητών σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ οι μαθητές του σχολείου Τζάνος Ντεμιρτζής από τη Γ΄ Τάξη και Νικήτας Ντοροσένκο από την Α΄ Τάξη, διακρίθηκαν και θα λάβουν μέρος στην τελική φάση της 4ης Οικονομικής Ολυμπιάδας, από την οποία θα αναδειχθεί η εθνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό. Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 15 Ιουνίου.

Ο διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του 4ου Γενικού Λυκείου Ρόδου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που έλαβαν μέρος και ιδιαιτέρως στους μαθητές του Σχολείου, Τζάνο Ντεμιρτζή και Νικήτα Ντοροσένκο που ξεχώρισαν.
Όπως αναφέρουν: «Τους ευχόμαστε επιτυχία στην τελική φάση του διαγωνισμού.

Διαβάστε ακόμη

2o Θερινό Σχολείο για τη Δημοσιονομική και Φορολογική Πολιτική στην ΕΕ – Sociotax 2024

Διεθνική μετακίνηση στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Οι ειδικότητες που θα λειτουργήσουν ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Ρόδου

Βραβεύτηκαν μαθήτριες και μαθητές που διακρίθηκαν σε μαθητικούς διαγωνισμούς από τα Εκπαιδευτήρια «Ροδίων Παιδεία»

Λαμπερή η τελετή αποφοίτησης της Γ’ τάξης του 3ου ΓΕ.Λ. Ρόδου

Βραβείο σε διαγωνισμό ζωγραφικής για μαθήτρια του 2ου Πειραματικού

Ένα παιδί ζωγραφί..ΖΕΙ στη Νέα Πτέρυγα του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης

Εκπαιδευτικές γέφυρες μεταξύ Ρόδου και Κλουζ: Φιλοξενία μαθητών και εκπαιδευτικών από τη Ρουμανία στο πλαίσιο του Erasmus+