Η Φαμπιόλα Τερζίου στο κυρίως ταμπλό του «Θεσσαλονίκη Master»

Η Φαμπιόλα Τερζίου στο κυρίως ταμπλό του «Θεσσαλονίκη Master»

Η Φαμπιόλα Τερζίου στο κυρίως ταμπλό του «Θεσσαλονίκη Master»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 522 ΦΟΡΕΣ

Δυναμική επιστροφή στην άμμο πραγματοποίησε η Φαμπιόλα Τερζίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Anant Garde Sports Club στην Καρδία Θεσσαλονίκης, όπου λαμβάνουν χώρα οι προκριματικοί αγώνες beach volley για την εξασφάλιση μίας θέσης στο κυρίως ταμπλό της σπουδαίας διοργάνωσης «Θεσσαλονίκη Master» που θα πραγματοποιηθεί στην εμβληματική Πλατεία Αριστοτέλους.

Η αθλήτρια της Τελχίνιδας συναντήθηκε ξανά με τη Διονυσία Μάτιου, περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδος και παλιότερη συμπαίκτριά της, τόσο στο beach volley (πρωταθλήτριες Ελλάδος κ19 το 2019) όσο και στη σάλα (Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Άρης Θεσσαλονίκης, Περσέας) και κατάφεραν με δύο εύκολες σχετικά νίκες (2-0) σε ισάριθμους αγώνες, να προκριθούν.

Η ίδια η αθλήτρια περιγράφει την εμπειρία της ως τώρα στη διοργάνωση: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι Εδώ! Έζησα τρία έντονα αθλητικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη και πάντα θα την έχω στην καρδιά μου. Η παρουσία μου εδώ ήταν εντελώς απρόοπτη και αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή.

Έχω πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και προσπαθώ να τελειώσω την πρακτική μου για να πάρω το πτυχίο μου, πριν αποφασίσω τα επόμενα αγωνιστικά μου βήματα, γι’ αυτό και δεν φανταζόμουν ότι θα κατάφερνα να παίξω φέτος beach volley έξω από τα γεωγραφικά όρια της Δωδεκανήσου. Τώρα που βρίσκομαι εδώ, πραγματικά το απολαμβάνω.

Με την προπονήτριά μου, Φαίη Μίχου, καταφέραμε να κάνουμε μόλις ελάχιστες προπονήσεις και γι’ αυτό δεν ήμουν σίγουρη κατά πόσο θα μπορέσω να ανταποκριθώ. Ευτυχώς το πρώτο μέρος, η πρόκριση δηλαδή, στέφθηκε με επιτυχία και ελπίζω να μπορέσω να αποδώσω ακόμα καλύτερα στη συνέχεια. Είναι τεράστια τιμή να μπορεί να παίξει κανείς σε αυτό το σπουδαίο τουρνουά στην Πλατεία Αριστοτέλους. Επίσης είμαι πολύ χαρούμενη που βρέθηκα ξανά, έστω και έτσι ξαφνικά, με τη Διονυσία».

Διαβάστε ακόμη

Φλεβάρης και Ντόντσεφ συνεχίζουν στον Άγιο Ισίδωρο

Β’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Επιστροφή Σαλαμαστράκη στην ΑΕ Κατταβιάς

Στέφανος Μυριαλλής: Ο Κλεόβουλος προτίθεται να πάει σε άλλο γήπεδο

Δημήτρης Γκάιδας: «Η χρονιά ήταν επιτυχημένη για τον ΑΕΡΑ»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο ποδηλατικός αγώνας δεξιοτεχνίας της ΣΑΕΚ Σ.ΥΠ.Α. Ρόδου

Με Γιώργο Μαχραμά στην επίθεση ο Ορφέας

Στο Μπιλμπάο η Ραφαέλα Σπανουδάκη για το 200άρι

Κορυφαίος με το… ξεκίνημα ο Ροδήλιος!