Στη Ρόδο η Διευρυμένη Συνεδρίαση της ΚΕΕΕ με θέμα τον νησιωτικό τουρισμό

Στη Ρόδο η Διευρυμένη Συνεδρίαση της ΚΕΕΕ με θέμα τον νησιωτικό τουρισμό

Στη Ρόδο η Διευρυμένη Συνεδρίαση της ΚΕΕΕ με θέμα τον νησιωτικό τουρισμό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 430 ΦΟΡΕΣ

Στη Ρόδο διεξάγεται το διήμερο 14 και 15 Ιουνίου η Διευρυμένη Συνεδρίαση της ΚΕΕΕ με θέμα τον νησιωτικό τουρισμό αλλά και τις διεκδικήσεις από τη νέα σύνθεση της Ευρωβουλής.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης βρίσκονται στο νησί μας η Διοικούσα Επιτροπή της ΚΕΕΕ, εκπρόσωποι Επιμελητηρίων και φορέων, επιχειρηματίες αλλά και πλήθος κόσμου.

Η επόμενη ημέρα των Ευρωεκλογών και η στόχευση της επιμελητηριακής κοινότητας, η ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, καθώς και θέματα τα οποία αφορούν τον τουρισμό στα Δωδεκάνησα, θα αποτελέσουν τους βασικούς άξονες διαλόγου.

Οι εργασίες ξεκίνησαν χθες το απόγευμα, με το καλωσόρισμα του προέδρου του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Ιωάννη Πάππου, καθώς και του προέδρου ΚΕΕΕ, Ιωάννη Μασούτη.

Ακολούθησαν οι ομιλίες μελών του Επιμελητήριου Δωδεκανήσου με θέμα τον θαλάσσιο τουρισμό και την επιχειρηματικότητα, τις παραδοσιακές τέχνες, τις μεταφορές αλλά και το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση. Η πρώτη ημέρα ολοκληρώθηκε με τις τοποθετήσεις προέδρων και εκπροσώπων Επιμελητηρίων και λοιπών φορέων.

Σήμερα, Σάββατο, στις 10.00, οι πρόεδροι της ΚΕΕΕ και του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου ενώ μια ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν οι εργασίες της Διευρυμένης Συνεδρίασης της Διοικητικής Επιτροπής. Εισαγωγική τοποθέτηση θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Ιωάννης Πάππου, με θέμα:

«Από Κρίση σε Κρίση: Ετοιμότητα & Ανάπτυξη» ενώ θα ακολουθήσει η εισήγηση του κ. Μασούτη με θέμα: «Οι διεκδικήσεις προς τη νέα Ευρωβουλή, η επίλυση των προβλημάτων του Ελληνικού επιχειρείν και η ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μέσω των χρηματοδοτικών εγχώριων και ευρωπαϊκών προγραμμάτων».

Τις εργασίες θα τιμήσει με την παρουσία του ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γεώργιος Χατζημάρκος, ο οποίος θα απευθύνει ομιλία, για την ενεργειακή μετάβαση και την κυκλική οικονομία στην πράξη, όπως εφαρμόζεται στα Δωδεκάνησα.

Θα ακολουθήσουν οι χαιρετισμοί των εκπροσώπων της κυβέρνησης και των πολιτικών κομμάτων, του δημάρχου Ρόδου, καθώς και των προέδρων και των εκπροσώπων Επιμελητηρίων και άλλων φορέων.

Διαβάστε ακόμη

407 θαλαμηγοί κατέπλευσαν μέχρι τις 10 Ιουνίου στη Ρόδο

Πώς έκλεισε ο Μάιος σε ότι αφορά τις αφίξεις τουριστών στο Αεροδρόμιο «Διαγόρας»

Δ. Τσιλιγκίρης: Στο βόρειο τρίγωνο του νησιού υπάρχει μεγάλη κίνηση

Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού 2024 στη Ρόδο τον Οκτώβριο

Ένωση Ξενοδόχων: Xρειάζεται να γίνουν πολλά στην πόλη της Ρόδου

Γ. Τόππος: Η σεζόν για τη Ρόδο έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς

Κορυφαίους δημοσιογράφους από τη Γαλλία φιλοξένησε η Ρόδος

Πρέσβειρα της Ρόδου έγινε η Serena Palladino από τη Μεγάλη Βρετανία