Γ' Εθνική: Κάνει πλάνο για τοπικό ο Ιάλυσος

Γ' Εθνική: Κάνει πλάνο για τοπικό ο Ιάλυσος

Γ' Εθνική: Κάνει πλάνο για τοπικό ο Ιάλυσος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1531 ΦΟΡΕΣ

Στο τοπικό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας αναμένεται να «κατέβει» τη νέα αγωνιστική περίοδο, εκτός μεγάλου απροόπτου, ο Ιάλυσος! Θα έλεγε κανείς πως, με βάση τις τελευταίες εξελίξεις είναι το επικρατέστερο σενάριο και πολύ δύσκολα θα διαφοροποιηθεί κάτι το επόμενο διάστημα. Τα πάντα, όπως φαίνεται, θα ξεκαθαρίσουν την προσεχή Κυριακή, όπου θα διεξαχθεί η επόμενη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Οι πληροφορίες της «Αθλητικής Ροδιακής» αναφέρουν, ότι έχει σχεδόν βρεθεί το νέο διοικητικό σχήμα, στο οποίο θα συμμετάσχει και ένας πρώην πρόεδρος της ομάδας που όλα αυτά τα χρόνια είναι πάντα κοντά στον Σύλλογο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, νέος πρόεδρος θα αναλάβει ένας συνεργάτης του Μιχάλη Χατζηνικήτα, ο οποίος είναι έτοιμος να σχηματίσει το νέο Δ.Σ. με σκοπό την επιστροφή της ομάδας στο τοπικό Δωδεκανησιακό πρωτάθλημα.

Αν και τα πάντα δεν έχουν ακόμα ξεκαθαρίσει, εντούτοις, όπως δείχνουν τα πράγματα είναι κάτι που επιθυμούν οι περισσότεροι στην Ιαλυσό, μιας και το εγχείρημα της Γ’ Εθνικής είναι εξαιρετικά δύσκολο και ιδιαιτέρως δαπανηρό.

Αναφορικά με τον Μιχάλη Χατζηνικήτα, είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τα διοικητικά της ομάδας, ωστόσο δεν είναι υπερβολικό να αναφέρουμε, ότι υπάρχει η εκτίμηση, ότι με τον τρόπο του θα στηρίξει την ομάδα και τη νέα προσπάθεια που θα κάνει.

Διαβάστε ακόμη

Όλα δείχνουν Γ’ Εθνική για τον Φοίβο

Προκήρυξε εκλογές ο ΑΣ Ρόδος

ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection: "Rambo is back!"

Η απίστευτη σεζόν του μπασκετικού Παναθηναϊκού και το… στέκι των φίλων του στην πλατεία δημαρχείου!

Ανεβαίνει υπό ...προϋποθέσεις ο Φοίβος

Στα γραφεία της ΕΠΣΔ τα έντυπα μεταβολών

Πολύστρατος: Με προπονητή τον Κρητικό

Α’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Συνεχίζεται ο σχεδιασμός του Ηρακλή Λάρδου