Ελεύθερος με όρους 20χρονος για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών

Ελεύθερος με όρους 20χρονος για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών

Ελεύθερος με όρους 20χρονος για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών

Ελευθερία Πελλού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 563 ΦΟΡΕΣ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία του ο 20χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στη Ρόδο, να έχει στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, ποσότητες κάνναβης, κοκαΐνης, ζυγαριές ακριβείας αλλά και 1.100 ευρώ.

Σε βάρος του 20χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών με τη μορφή της κατοχής και χθες, συνοδευόμενος από τους συνηγόρους του, κ.κ. Αχιλλέα Δασκαλάκη και Στέλιο Αλεξανδρή, προσήχθη ενώπιον του ανακριτή Ρόδου ,όπου και απολογήθηκε, αρνούμενος την κατηγορία όπως αυτή του αποδίδεται. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος δήλωσε πως είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και πως όλες οι ουσίες που βρέθηκαν στην κατοχή του, προορίζονταν αποκλειστικά και μόνο για δική του χρήση. Ο ίδιος μάλιστα ζήτησε τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να αποδειχτεί η τοξικομανία του.


Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου Εισαγγελέα, ο 20χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής του μία φορά το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της καταβολής εγγυοδοσίας ποσού 1.500 ευρώ.
Όπως είναι γνωστό όλα ξεκίνησαν στις 10 Ιουνίου 2024 το απόγευμα, όταν περιπολούντες αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν τον 20χρονο να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν ότι κατείχε και μετέφερε:
• Ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 168 γραμμαρίων.


• Κοκαΐνη, βάρους 30 γραμμαρίων.
• 2 ζυγαριές ακριβείας.
• Τα χρηματικά ποσά των 1.100 ευρώ και 30 λίρες Αγγλίας.
• 3 κινητά τηλέφωνα.

Σε βάρος του 20χρονου που συνελήφθη, σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.

Διαβάστε ακόμη

31 μετανάστες εντοπίστηκαν στην Καλόλιμνο

12 συλλήψεις στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων την περασμένη εβδομάδα στα νησιά του Ν. Αιγαίου

Προσπάθησε να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο οδηγώντας επικίνδυνα και συνελήφθη

Συνελήφθη 37χρονος που διέρρηξε τρία αυτοκίνητα στη Ρόδο

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην Κάλυμνο

27χρονη και 23χρονος στο εδώλιο αύριο για υπόθεση ναρκωτικών

Ένοχος αλλά ατιμώρητος κρίθηκε 50χρονος για κατοχή ναρκωτικών

Αναβλήθηκε δίκη 18χρονου Ρομά που άνοιξε τα παγκάρια 4 εκκλησιών