27χρονη και 23χρονος στο εδώλιο αύριο για υπόθεση ναρκωτικών

27χρονη και 23χρονος στο εδώλιο αύριο για υπόθεση ναρκωτικών

27χρονη και 23χρονος στο εδώλιο αύριο για υπόθεση ναρκωτικών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 775 ΦΟΡΕΣ

Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου θα βρεθούν αύριο, για να δικαστούν μία 27χρονη και ένας 23χρονος κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Οι δύο εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν τον Φεβρουάριο του 2021 κατά τη διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους παραπέμφθηκαν να δικαστούν για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών σε ποσότητα που δικαιολογείται για προσωπική χρήση και παράβαση του άρθρου 45 παρ 1,4 ν. 2696/99.

Η δίκη θα γίνει την προσεχή Δευτέρα 17 Ιουνίου και οι δύο εμπλεκόμενοι εκπροσωπούνται από τον δικηγόρο κ. Νικήτα Μπόλκα.
Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, όλα ξεκίνησαν στις 8 το βράδυ στις 24 Φεβρουαρίου 2021 όταν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. κατά τη διάρκεια περιπολίας εντόπισαν στον 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ρόδου – Καλλιθέας τους δύο κατηγορούμενους να επιβαίνουν σε ι.χ. επιβατικό αυτοκίνητο και θέλησαν να τους ελέγξουν.

Μόλις το ζευγάρι είδε τους αστυνομικούς να τους κάνει σήμα να σταματήσουν, ανέπτυξαν ταχύτητα και πέταξαν από το παράθυρο του συνοδηγού 10 αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα άγνωστης χημικής σύστασης συνολικού μικτού βάρους 2,9 γραμμαρίων και τρία ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή. Εξεταζόμενοι από τους αστυνομικούς οι συλληφθέντες ισχυρίστηκαν ότι η άγνωστη ουσία είναι τσάι που το καπνίζουν και τελικά παραπέμφθηκαν να δικαστούν μόνο για τρία ναρκωτικά χάπια.

Διαβάστε ακόμη

Επιχείρηση διάσωσης μεταναστών μεταξύ Αμοργού και Αστυπάλαιας – Περισυνελέγησαν 77 άτομα

Συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία στην Κω

Αθωώθηκε 33χρονος Γερμανός για την κατοχή ναρκωτικών

4.500 ευρώ έκαστος κατέβαλαν 19 αλλοδαποί σε διακινητές για τη μεταφορά τους από την Τουρκία στη Σύμη

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 76χρονος λουόμενος στη Σκάλα Καμείρου

Γεωργιανός ζητά να ανασταλεί η ποινή κάθειρξης 8 ετών

Στο εδώλιο 40χρονος που συνελήφθη κατόπιν καταδίωξης στους Πεύκους

Προφυλακίστηκε 24χρονος Παλαιστίνιος που μετέφερε μετανάστες στη Ρόδο