Φοίβος Κρεμαστής: Η πιο μεγάλη ώρα!

Φοίβος Κρεμαστής: Η πιο μεγάλη ώρα!

Φοίβος Κρεμαστής: Η πιο μεγάλη ώρα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 786 ΦΟΡΕΣ

Η μεγάλη ώρα έφθασε!

Ο Φοίβος Κρεμαστής καλείται να παίξει σήμερα στις 6μ.μ. στο γήπεδο του τους κόπους μιας χρονιάς. Θα αντιμετωπίσει τον Αιγέα Πλωμαρίου στο τελευταίο παιχνίδι των μπαράζ όπου θα κρίνει το τρίτο εισιτήριο της ανόδου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου θέλουν μόνο τη νίκη για να μπορέσουν να τα καταφέρουν σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που βολεύονται και με την ισοπαλία. Το παιχνίδι αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τον φίλαθλο κόσμο του νησιού που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο για να ενισχύσει τις προσπάθειες των παικτών του Φοίβου. Παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν από το ακατάλληλο της εποχής (έχουν ανοίξει οι δουλειές), υπάρχει αισιοδοξία στο «στρατόπεδο» της ομάδας του νησιού μας ότι θα μπορέσει να κάνει μια μεγάλη νίκη που θα της δώσει την ευκαιρία να πανηγυρίσει την άνοδο.

Ο τεχνικός Σάββας Ορφανίδης θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ανδρούτσου, Μόσχου και Ταφάνι. Είναι τρεις σημαντικές απουσίες αλλά υπάρχει η εκτίμηση ότι οι παίκτες που θα κληθούν να τους αντικαταστήσουν θα τα καταφέρουν εξίσου πολύ καλά προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες στην ομάδα.

- Το παιχνίδι θα «σφυρίξει» ο Γιάννης Παπαγεωργόπουλος από τον σύνδεσμο της Αργολίδας. «Βοηθοί» του θα είναι οι Γιώργος Αραβίδης και Ιορδάνης Μημίδης και οι δύο από τον σύνδεσμο τής Αθήνας. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Μιχάλης Κατσαδήμας από την Ανατολική Αττική.

Διαβάστε ακόμη

Παίκτης του Ορφέα ο Ιμπραήμ Σελλαβτζή

Ο τίτλος στην Κ12 (Silver) ως επιστέγασμα ανάπτυξης στις Ακαδημίες Αρχαγγέλου

Super League 2: Στην Πολωνία το "χτίσιμο" του Διαγόρα

Αξιοπρεπής προσπάθεια για την Κλειώ Γεωργαντή στο Ευρωπαϊκό άρσης βαρών

Πήρε και Κιουπάκη ο Διαγόρας Βατίου

ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Ενισχυμένη και με τον Κώστα Καβουκλή

Η νέα, ευρωπαϊκή… τροχιά του Κολοσσού H Hotels Collection

Κορυφαίοι σκακιστές και πάλι στη Ρόδο για το Φεστιβάλ 2024