Προσφορές στις Δομές του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας

Προσφορές στις Δομές του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας

Προσφορές στις Δομές του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 808 ΦΟΡΕΣ

Τη στήριξη τους στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας έδειξαν για ακόμη μία φορά τα μέλη της Λέσχης LIONS ΗΛΙΟΥΣΑ Ρόδου. Με βαθύ αίσθημα προσφοράς προς το συνάνθρωπο, παρέδωσαν τρόφιμα και καθαριστικά για τις ανάγκες της Δομής Συσσιτίου και των Δομών Αστέγων του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου.

Πρόκειται για προσφορές του τέως Υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Παππά καθώς και των μελών της Λέσχης κας Ρούλας Χαραλάμπους και κας Ελένης Θωμάτου.

Η συνεισφορά των μελών της Λέσχης LIONS ΗΛΙΟΥΣΑ Ρόδου έχει γίνει θεσμός και η βοήθεια τους είναι πολύτιμη για την κάλυψη των αναγκών των ωφελουμένων των προγραμμάτων του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας.

Για την πολύτιμη προσφορά και τη συνεχή στήριξή τους, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος – Αντιδήμαρχος Δήμου Ρόδου κ. Θωμάς Σωτρίλλης, τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό του ΔΟΠ εκφράζουν σε όλους τις θερμές τους ευχαριστίες.

 

Διαβάστε ακόμη

Νικητής από την εντατική μονάδα του Νοσοκομείου της Ρόδου βγήκε μετά από 70 μέρες 42χρονος συμπολίτης μας

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο η τελική πρόταση του σχεδίου νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Διευκρινήσεις από την ΕΞΡ για τη μεταφορά της διαμονής των Τούρκων επισκεπτών λόγω προβλημάτων στη διαδικασία έκδοσης βίζας

Συμφωνεί με την αύξηση των ανταποδοτικών τελών ασφαλείας στο λιμένα Κω η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου

Ο Παναγιώτης Εγγλέζος αναδείχθηκε πρόεδρος ξανά στην Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου

Στον Ξενώνα της Αγίας Αικατερίνης θα στεγαστεί η Παιδική Πινακοθήκη

Συγκροτήθηκε επιτροπή για την αξία ακινήτων στα Μάσσαρι

Γυρίσματα ταινίας θα γίνουν στο νησί μας