Le Boudoir: Τα μυστικά της παριζιάνικης αισθητικής στην «καρδιά» της Ρόδου

Le Boudoir: Τα μυστικά της παριζιάνικης αισθητικής στην «καρδιά» της Ρόδου

Le Boudoir: Τα μυστικά της παριζιάνικης αισθητικής στην «καρδιά» της Ρόδου

Ελευθερία Πελλού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3064 ΦΟΡΕΣ

Μία μοναδική εμπειρία περιποίησης με γαλλική φινέτσα και πολυτέλεια

Στην καρδιά της πόλης της Ρόδου (στο Κάιρο Πάλας), η Αλεξάνδρα Κατσίλη, η Ροδίτισσα με καταγωγή από τη Σύμη δημιούργησε ένα χώρο όπου η γαλλική φινέτσα και πολυτέλεια αλλά και η εξειδίκευση στην περιποίηση, συναντούν την αισθητική και το αποτέλεσμα ενός τέτοιου συνδυασμού, δεν θα μπορούσε παρά να είναι εξαιρετικό!

Το Le Boudoir I French Skincare είναι ένας μοναδικός χώρος που δίνει τη δυνατότητα να «ταξιδέψεις» στο Παρίσι (χωρίς να χρειαστεί να φύγεις από το νησί), αλλά και να απολαύσεις τη μοναδική εμπειρία της μεθοδολογίας της Biologique Recherche με γνώμονα πάντα το σεβασμό για την επιδερμίδα.

Από το πρώτο κιόλας λεπτό όπου θα περάσεις την πόρτα του Le Boudoir, αντιλαμβάνεσαι την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών, που οφείλεται κατά κύριο λόγο στην επιθυμία και συνεχή προσπάθεια της ιδιοκτήτριάς του, Αλεξάνδρας Κατσίλη, για το καλύτερο δυνατό, για το τέλειο!

Η Αλεξάνδρα κατάγεται από την πλευρά του πατέρα της από τη Σύμη, και από την πλευρά της μητέρας της από τη Γαλλία και συγκεκριμένα από το Παρίσι. Είναι μία έμπειρη επαγγελματίας με περισσότερα από 20 χρόνια προϋπηρεσίας, και με απέραντη αγάπη και πάθος για αυτό που κάνει.

Αποφοίτησε από το τμήμα Διεθνών Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου της Σορβόννης και τη Σχολή Aesthetic-Cosmetic Elysées Marbeuf και κέρδισε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό Golden Hand της Ακαδημίας Spa της Γαλλίας.

Με πλούσια εμπειρία 8 ετών στην Ασία όπου εντρύφησε στην πολυτελή φιλοξενία ως Spa Developer & Spa Director, γύρισε τον κόσμο βελτιώνοντας τις τεχνικές της ενώ ταυτόχρονα εκπαιδεύθηκε στην Ακαδημία Chivasom, τη Bali Spa Academy και τη σχολή μασάζ Wat Po. Έχοντας συνεργαστεί με τις πιο διακεκριμένες γαλλικές εταιρείες καλλυντικών, δουλεύει με τη Biologique Recherche τα τελευταία 7 χρόνια ως International Training Manager εκπαιδεύοντας επαγγελματίες και εκπαιδευτές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η επιστροφή στην Ελλάδα και το Le Boudoir στη Ρόδο

Όπως δηλώνει στη «Ροδιακή» η Αλεξάνδρα Κατσίλη, «το να επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν μία φυσική εξέλιξη»! Έτσι πριν από περίπου δύο χρόνια το αποφάσισε και μαζί με το σύζυγο της και την κόρη τους, ήρθαν στη Ρόδο και δημιούργησε το Le Boudoir I French Skincare .

Ένα μοναδικό κέντρο αισθητικής, σαν το χαρακτήρα της: κομψό, φιλικό και με προσοχή στη λεπτομέρεια ακόμη για τους πιο απαιτητικούς πελάτες!

Η ιδέα του Le Boudoir προήλθε από την επιθυμία της Αλεξάνδρας να φέρει ένα καλά κρυμμένο μυστικό του Παρισιού, στο νησί της Ρόδου.

Ήταν φυσικό επακόλουθο λοιπόν, να οραματιστεί τη δημιουργία ενός μοναδικού χώρου όπου θα μπορεί κανείς να ανακαλύψει τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά του Παρισιού χωρίς να χρειάζεται να φύγει από το νησί.

Ένας αποκλειστικός χώρος αισθητικής στον οποίο γυναίκες, άνδρες ακόμα και έφηβοι μπορούν να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία της μεθοδολογίας της Biologique Recherche με γνώμονα πάντα το σεβασμό για την επιδερμίδα τους.

Εδώ, η φροντίδα που παρέχεται είναι εξατομικευμένη ανάλογα με τις ανάγκες που έχει ο πελάτης ο οποίος μπορεί εύκολα να το αντιληφθεί αυτό, από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Ένα πλατύ και θερμό χαμόγελο από την Αλεξάνδρα και το προσωπικό της είναι αυτό που σε καλωσορίζει στο Le Boudoir , μαζί με ένα ρόφημα που θα σε συντροφεύσει έως ότου περάσεις στο χώρο όπου θα γίνουν οι περιποιήσεις.

Χαλαρωτική μουσική, υπέροχη αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης, παροχή όλων όσων χρειάζεται για να απολαύσεις την περιποίηση που σου αξίζει (ένδυση, φύλαξη κ.λ.π.), κάνουν το χρόνο που περνάει στο Le Boudoir μία μοναδική εμπειρία, όπως εξάλλου και το αποτέλεσμα των προϊόντων που χρησιμοποιούνται και τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας, ακόμη και αυτών με αυξημένες ιδιαιτερότητες και ευαισθησίες. 

Στο Le Boudoir χρησιμοποιούνται μόνο τα καλύτερα βιολογικά και φυσικά προϊόντα για όλες τις υπηρεσίες (πρόσωπο, σώμα, μαλλιά).

«Πιστεύουμε ότι παρέχουμε στους πελάτες μας τα υψηλότερης ποιότητας συστατικά που είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. Τα προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα μας παρέχουν εκπληκτικά αποτελέσματα χωρίς σκληρές χημικές ουσίες. Θέλουμε να αισθάνεστε άνετα και με σιγουριά» δηλώνει στη «Ροδιακή» η Αλεξάνδρα Κατσίλη.

Και πράγματι όλα αυτά επιτυγχάνονται χάρη στον πολύ καλό συνδυασμό της άρτιας εμπειρίας και εξειδίκευσης που διαθέτει η Αλεξάνδρα, των άριστων τεχνικών και των προϊόντων που χρησιμοποιούνται αλλά και στη φροντίδα και την αγάπη που υπάρχει διάχυτη στο χώρο του Le Boudoir!

Έτσι το αποτέλεσμα μπορεί και ικανοποιεί ακόμη και τους πλέον απαιτητικούς, πέραν του δέοντος!

Η περιποίηση στο Le Boudoir είναι σίγουρα μοναδική εμπειρία, με τεχνικές και προϊόντα που συναντώνται στα καλύτερα κέντρα αισθητικής στο Παρίσι και πλέον και στη Ρόδο, στις καλύτερες προσιτές τιμές!

Το Κέντρο αισθητικής της Αλεξάνδρα Κατσίλη βρίσκεται στη Ρόδο στην οδό Εθελοντών Δωδεκανήσων 28 (Κάιρο Πάλας) με τηλέφωνο επικοινωνίας: 2241 601539

Instagram: @leboudoir_rhodes

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Το νέο της κατάστημα στη Ρόδο εγκαινιάζει την Πέμπτη 27/6 η Nautilus Yacht Equipment!

Χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στη Ροδίτισσα κομμώτρια Άμπι Κοντουδάκη!

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,4 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Η METRO ανέδειξε την αξία της Ψυχικής Υγείας στον εργασιακό χώρο με δράσεις για τους ανθρώπους της

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Φάρμα Ρόδου: Μειωμένο εισιτήριο με την κάρτα μέλους

Bright Up! Tο χαμηλότερο χωρίς όρους και προϋποθέσεις μπλε τιμολόγιο