Με τη διοίκηση του ΕΒΕΔ συναντήθηκαν εκπρόσωποι συλλόγων της Δωδεκανήσου

Με τη διοίκηση του ΕΒΕΔ συναντήθηκαν εκπρόσωποι συλλόγων της Δωδεκανήσου

Με τη διοίκηση του ΕΒΕΔ συναντήθηκαν εκπρόσωποι συλλόγων της Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 507 ΦΟΡΕΣ

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, την Τετάρτη 19/6/2024 συνάντηση του πρόεδρου της διοίκησης Ιωάννη Πάππου, του αντιπροέδρου Γεώργιου Αντώνογλου και αντιπροσωπείας προέδρων της Ομοσπονδίας των Δωδεκανησιακών Παροικιακών Συλλόγων Ρόδου και συγκεκριμένα του Παννισυριακού Συλλόγου Ρόδου «Η Πορφυρίς» Σοφίας Δημητριάδη, του Συλλόγου Πατμίων Ρόδου « Ο Όσιος Χριστόδουλος» Ευθύμιου Χατζηκώστα, της Αδελφότητας Ολυμπιτών Ρόδου « Η Βρυκούς» Αντώνη Κωστάκη, της ’Ενωσης Καλυμνίων Ρόδου «ο Εν Καλύμνω ’Αγιος Σάββας» Μαρίας Βάλλα και του Συλλόγου Τηλίων Ρόδου «ο ‘Αγιος Παντελεήμων» Πόπης Κατσουράκη, ενημερώνοντάς τους για όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τα νησιά .

Στην ατζέντα της συνάντησης συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, το πρόβλημα των ακτοπλοϊκών συνδέσεων, το οποίο καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την οικονομική ανάπτυξη των νησιών της Δωδεκανήσου. Πρόκειται για ένα θέμα που έχει αποτελέσει σημείο πολλαπλών παρεμβάσεων του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στην Πολιτεία .

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας ενημέρωσαν τη διοίκηση του ΕΒΕΔ για τις προτεραιότητες και τους στόχους των Δωδεκανησιακών Παροικιακών Συλλόγων Ρόδου , με γνώμονα την προστασία των νησιών και την περαιτέρω ανάπτυξη τους.

Κατά τις συνομιλίες τους ο αντιπρόεδρος κ Γιώργος Αντώνογλου υπογράμμισε τη διαρκή στήριξη του Επιμελητηρίου, στην Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Παροικιακών Συλλόγων Ρόδου, με σκοπό την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας και την προώθηση στην Πολιτεία όλων των ζητημάτων που απασχολούν τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις των νησιών.

Η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας ευχαρίστησε την διοίκηση του ΕΒΕΔ που βρίσκεται πάντα δίπλα σε εγχειρήματα και πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν την προαγωγή της νησιωτικότητας και ταυτόχρονα προβάλλουν τη δυναμική συγκεκριμένων τομέων της οικονομίας, της επιχειρηματικότητας και του πολιτισμού μας.

-Στη φωτογραφία ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕΔ Γεώργιος Αντώνογλου με τους προέδρους Σοφία Δημητριάδη ( Παννισυριακού Συλλόγου Ρόδου), Αντώνη Κωστάκη (Αδελφότητα Ολυμπιτών Ρόδου) και Ευθύμιο Χατζηκώστα (Συλλόγου Πατμίων Ρόδου).

 

Διαβάστε ακόμη

Αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων στη Ρόδο

Έμφραγμα υπέστη 67χρονος ημεδαπός επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου Celestyal discovery στην Πατμο

Στις 160.000€ το ποσό για την πυροπροστασία της Κω

Στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς ο χορός του μηχανικού Καλύμνου

Το Λιμενικό Σώμα συντόνισε την επιβίβαση σε τουριστικά πλοία εξαιτίας της πυρκαγιάς στην Κω

Συνεδριάζει αύριο η Δημοτική Επιτροπή Ρόδου

Φωτιά σε ισόγειο διαμέρισμα στην Ανάληψη

Νέο τροχαίο ατύχημα στην περιοχή των Μαριτσών - Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες