Φλας στο παρελθόν, 1964: Εις τα εγκαίνια του εκλογ. κέντρου ο κ. Πετρίδης μεθαύριον θα εκφωνήση λόγον

Φλας στο παρελθόν, 1964: Εις τα εγκαίνια του εκλογ. κέντρου ο κ. Πετρίδης μεθαύριον θα εκφωνήση λόγον

Φλας στο παρελθόν, 1964: Εις τα εγκαίνια του εκλογ. κέντρου ο κ. Πετρίδης μεθαύριον θα εκφωνήση λόγον

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 129 ΦΟΡΕΣ

­Εν Ρόδω Τρίτη 23 Ιουνίου 1964
Αριθ. Φύλλου 3963

ΕΙΣ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓ. ΚΕΝΤΡΟΥ
Ο κ. ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟΝ ΘΑ ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΛΟΓΟΝ
Σφυγμομέτρησις επί πλοίου: Ψηφίσαντες 280, έλαβον: Πετρίδης 237, Χατζηκωνσταντής 43
Μεθαύριον Πέμπτην και ώραν 5μ.μ. θα τελεσθούν τα επίσημα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παρατάξεως Πετρίδης εις το ξενοδοχείον «Πίνδος». Η συγκέντρωσις προβλέπεται μεγαλειώδης, θα δώση δε εντυπωσιακόν δείγμα της στροφής του λαού εναντίον του «Δυωνύμου» Χατζηκωνσταντή-Ζίγδη, η παράταξις των οποίων δεν ευρίσκει απήχησιν.

• Η αναγγελία των συνδυασμών της Ρόδου-οι οποίοι είναι δύο-εβοήθησε πολύ εις την λήψιν αποφάσεως υπό των πολιτών διά την καταπολέμησιν της παρατάξεως η οποία θεωρείται ως «οικογενειακή» λαμβανομένης υπ’ όψιν της σχέσεως Χατζηκωνσταντή-Ζίγδη.

• Εις την μεθαυριανήν συγκέντρωσιν θα εκφωνήση σημαντικόν ρόλον ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Πετρίδης πιθανώτατα δε θα ομιλήσουν και άλλοι υποψήφιοι της παρατάξεώς του.

• Πλήθος επιτροπών και πολιτών επεσκέφθησαν τους υποψηφίους κ.κ. Αναστασιάδην, Γιαννάν, Φράντζον, Καταββενάκην, Παπανικολάου, Ι. Πανάγον, Βερδελήν, Δουκάκην, Β. Θέμελην, Αναστάχαν, Τάχερ, Ζουρούδην, Σταυριανάκην κι άλλους και εξεδήλωσαν την υποστήριξίν των προς αυτούς.

• Εις σφυγμομέτρησιν επί πλοίου επιστρέφοντος εκ Πανορμίτου επί 280 μυστικώς ψηφισάντων έλαβον η Παράταξις Πετρίδη 237 και η παράταξις Χατζηκωνσταντή 43.

ΕΚΛΕΚΤΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΣ
Προερχόμενος εκ του λαού, γνώστης των προβλημάτων του τόπου μας. Υιός ενός εκ των πρώτων δικηγόρων της Δωδεκανήσου, από νεαρωτάτης ηλικίας κατήλθεν εις τον στίβον της ζωής εργαζόμενος κατά την ημέραν φοιτών συνάμα εις το νυκτερινόν Γυμνάσιον. Κατά το διάστημα της Κατοχής εμφορούμενος από τα Εθνικά μας ιδεώδη, εις ηλικίαν 15 ετών, δραπέτευσεν εις Μ. Ανατολήν όπου εφοίτησεν εις την Σχολήν Δοκίμων.

Εν συνεχεία έλαβε μέρος με το ένδοξον αντιτορπιλλικόν μας «Κρήτη» εις τας επιχειρήσεις της Ιταλίας και εις την απελευθέρωσιν της χώρας μας, παρασημοφορηθείς διά τας υπηρεσίας, τας οποίας προσέφερεν ως και διά την ιδιαιτέρως επιδειχθείσαν ανδρείαν του.

Μετά την απελευθέρωσιν αν και μοναδικός προστάτης χήρας μητρός και μικροτέρων αδελφών, αντιμετωπίζων την σκληράν βιοπάλην, υπήρξεν εκ των διακριθέντων αθλητών της Δωδεκανήσου και εν συνεχεία εις των δραστηριοτέρων παραγόντων του αθλητισμού μας. Κερδίσας τον αγώνα της ζωής κατέρχεται τώρα με την παράταξιν του Δρ. Μ. Πετρίδη διά να προσφέρη τας υπηρεσίας του, εις την αγαπημένην μας Ρόδον και υπέρ του εργαζομένου και μοχθούντος λαού μας.

ΑΥΡΙΟΝ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΕΚ ΡΟΔΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ κ. ΚΩΤΙΑΔΗΣ
Αύριον αναχωρεί εις Αθήνας ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Κωτιάδης προκειμένου να μετάσχη των εργασιών της Βουλής.
Ο κ. Κωτιάδης θα επανέλθη εις Ρόδον το προσεχές Σάββατον.
• Προχθές ο βουλευτής κ. Κωτιάδης επεσκέφθη την κοινότητα Αφάντου.

Διαβάστε ακόμη

Φλας στο παρελθόν, 1964: Από της Πέμπτης αρχίζει η γραμμή Ρόδου Τελ-Αβίβ

Φλας στο παρελθόν, 1964: Διακρίσεις Ροδίου, δύο βραβεία εκέρδισεν ο κ. Κ. Φίνας

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Στο Φαληράκι Γερμανίδα ενεφανίσθη με "Γυμνόστηθο", δεν θα το φορέση όμως άλλη φορά

Φλας στο παρελθόν, 1964: Η χθεσινή συγκέντρωσις εις το Πίνδος - Πετρίδης: Είμαι ένα οκταπόδι και θα συντρίψω τον αστακό!

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Οι βιβλιοπώλαι της Ρόδου φοβούνται αφανισμόν - Δεν θα πωλούν σχολικά βιβλία;

Φλας στο παρελθόν, 1964: Ρόδιοι ηγόρασαν δεξαμενόπλοιον

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Η πλειοψηφία του Δήμου διεμαρτυρήθη δια την περιφρόνησιν έναντί της

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Έφθασε χθες η Αλίκη στη Ρόδο διά την νέαν ταινίαν