Τοποθέτηση απινιδωτή στην κοινότητα Λαχανιάς

Τοποθέτηση απινιδωτή στην κοινότητα Λαχανιάς

Τοποθέτηση απινιδωτή στην κοινότητα Λαχανιάς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 913 ΦΟΡΕΣ

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 τοποθετήθηκε αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής στην κοινότητα Λαχανιάς, δωρεά του κ. Στέλιου Φράγκου και της αδελφής του Χρυσούλας, στη μνήμη των γονιών τους Γεωργίου Φράγκου ιατρού γυναικολόγου και Αθανασίας Φράγκου.

Για την ανωτέρω δωρεά, οι «Διασώστες Ρόδου» εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Η πρωτοβουλία της οικογένειας Φράγκου να δωρίσει έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή αποτελεί πράξη κοινωνικής ευθύνης, ευαισθησίας και αλληλεγγύης. Τέτοιες ενέργειες ζωτικής σημασίας δημιουργούν αίσθημα ασφάλειας, ανθρωπισμού και προσφοράς και προάγουν το αγαθό της υγείας.

Οι “Διασώστες Ρόδου” εκφράζουν τις ευχαριστίες τους και ευχόμαστε η κίνηση αυτή να βρει και άλλους μιμητές ώστε να καταφέρουμε να τοποθετήσουμε απινιδωτές σε όλα τα πολυσύχναστα μέρη και τις κοινότητες του νησιού μας.
Σημαντική στην όλη προσπάθεια η συμβολή του προέδρου της κοινότητας Λαχανιάς κ. Μιχάλη Χριστοδούλου, τον οποίο επίσης ευχαριστούμε.

Με την ευκαιρία της τοποθέτησης τού απινιδωτή πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή σε κατοίκους της κοινότητας, στο οποίο συμμετείχαν και αρκετοί αλλοδαποί που διαμένουν στη Λαχανιά.

Κατά τη συγγραφή του δελτίου Τύπου, πληροφορηθήκαμε ότι η κα Χρυσούλα Φράγκου απεβίωσε. Ένα σοκαριστικό και τραγικό χτύπημα για τον αδελφό της κ. Στέλιο Φράγκο αλλά και για όλους εμάς που τη γνωρίζαμε.
Η πρόωρη απώλειά της μας γέμισε θλίψη. Στον αδελφό της αλλά και σε όλα τα οικεία της πρόσωπα εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια».

Διαβάστε ακόμη

Ανασυγκροτήθηκε το Τεχνικό Συμβούλιο Δημοσίων Έργων

Σε Διεθνές Βυζαντινομουσικολογικό Συνέδριο πρωτοψάλτης της Ρόδου

Λειτουργεί (επιτέλους) ιατρείο στην Ακρόπολη της Λίνδου

Κ. Νικολαΐδου: Είναι πολιτική απόφαση του περιφερειάρχη να ενσωματωθούν οι προκλήσεις της εποχής στο Οργανόγραμμα της ΠΝΑι

Κατά της προτεινόμενης τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η παράταξη της Χρύσας Καραγιάννη

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νότιας Δωδεκανήσου με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη συνάντησε χθες στο Δημαρχείο ο Αλέξανδρος Κολιάδης

Εργολάβοι διεκδικούν 1,7 εκατομμύρια ευρώ από τη ΔΕΥΑΡ χωρίς να υπάρχουν συμβάσεις