Ο απολογισμός του Ανταγόρα στο Ευρωπαϊκό άρσης βαρών Κ15

Ο απολογισμός του Ανταγόρα  στο Ευρωπαϊκό άρσης βαρών Κ15

Ο απολογισμός του Ανταγόρα στο Ευρωπαϊκό άρσης βαρών Κ15

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 490 ΦΟΡΕΣ

Με μια λιτή ανακοίνωση το τμήμα άρσης βαρών του Ανταγόρα Κω κάνει τον δικό του απολογισμό, όσον αφορά τις συμμετοχές των αθλητών-αθλητριών του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων, που έγινε στο Αλεξάνδρειο.

Αναλυτικά:
«Την Κυριακή έπεσε η αυλαία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα άρσης βαρών Παίδων- Κορασίδων και Κ15 που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη από τις 15 έως τις 23 Ιουνίου. Η ελληνική εθνική αποστολή, αποτελείτο από 34 αθλητές. Οι τέσσερις αθλητές του ΠΑΣ Ανταγόρας που φόρεσαν το εθνόσημο και εκπροσώπησαν την χώρα μας ήταν η Σταματία Αδαμαντίδη, η Κλειώ Γεωργαντή, ο Παναγιώτης Σπύρου και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση κάνοντας ατομικά ρεκόρ.

Ο Παναγιώτης Σπύρου κατετάγη 4ος στην κατηγορία των 61 κιλών με 208 κιλά στο σύνολο, η Σταματία Αδαμαντίδη στα 64 κιλά με 107 κιλά στο σύνολο κατετάγη 13η , η Κλειώ Γεωργαντή στην κατηγορία των 59 κιλών με 100 κιλά στο σύνολο κατετάγη 15η και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος στην κατηγορία των 102 κιλών με 248 κιλά στο σύνολο πήρε την 9η θέση. Ως διοίκηση εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι για την προσπάθεια των αθλητών μας σε αυτή τη διοργάνωση».

Διαβάστε ακόμη

Σε συζητήσεις για τις ανανεώσεις o Διαγόρας

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing ο «Μαχητής Ρόδου» με έξι αθλητές

Σημαντική παρουσία του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 στο Πανελλήνιο στίβου Κ18

«Βλέπει» και Σπάρταλη ο ΑΕΡΑ

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΔ: Ενίσχυση με Αγκόλι για τον Αστέρα

Δύο ακόμα ανανεώσεις από τον ΟΦ Ιστρίου

O Παούλιους Ντανουσεβίτσιους άνοιξε τον... χορό των μεταγραφών στον Κολοσσό H Hotels Collection

Οι νικητές στο Ευρωπαϊκό Ομαδικό Πρωτάθλημα σκάκι Εφήβων στη Ρόδο