ΟΦ Ιστρίου: «Διαζύγιο» με τρεις ποδοσφαιριστές

ΟΦ Ιστρίου: «Διαζύγιο» με τρεις ποδοσφαιριστές

ΟΦ Ιστρίου: «Διαζύγιο» με τρεις ποδοσφαιριστές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 163 ΦΟΡΕΣ

Το τέλος της συνεργασίας με τρεις ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο ΟΦ Ιστρίου, ο σχεδιασμός του οποίου ενόψει της νέας χρονιάς, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αναλυτικά:
«Η ομάδα μας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Πάρη Δημητράκη, Ματθαίο Σταματάκη και Κώστα Τσανουσα. Ο Πάρης, «Μπο» για όλους εμάς, ήρθε στην ομάδα πριν ενάμιση χρόνο, δίνοντας την ψυχή του κάθε φορά που αγωνιζόταν, δέθηκε και δεθήκαμε μαζί του αμέσως, του ευχόμαστε να έχει υγεία και κάθε επιτυχία από εδώ και στο εξής.

Ο Ματθαίος, υπήρξε στρατιώτης του ΟΦΙ από την επανίδρυσή του μέχρι και την περσινή χρονιά, πέτυχε καθοριστικά γκολ, τίμησε τη φανέλα, φορώντας παράλληλα το περιβραχιόνιο του αρχηγού, του ευχόμαστε να έχει υγεία και καλή επιτυχία σε ό,τι αποφασίσει να κάνει από εδώ και πέρα.

Ο Κώστας, αγωνίστηκε στην ομάδα για έναν χρόνο, προσφέροντας τα μέγιστα στην περσινή πορεία μας, όντας ένας εξαίρετος χαρακτήρας εκτός από ποδοσφαιριστής.

Ευχόμαστε και σε αυτόν ό,τι καλύτερο από εδώ και πέρα. Χάνουμε 3 φίλους από την ομάδα μας, όμως κερδίσαμε 3 φίλους στη συνέχεια της ζωής μας. Η πόρτα του ΟΦΙ θα είναι πάντα ανοικτή γι’ αυτούς!».

Διαβάστε ακόμη

Δεύτερο "χτύπημα" του Κολοσσού H Hotels Collection με Φράνσις Οκόρο

Ο.Φ. Ιστρίου: Παρέμειναν και οι Μετσάι και Σίνα

Νέος πρόεδρος στον ΠΣΑΤ ο Βαγγέλης Ιωάννου

Γ' Εθνική Κατηγορία: Άκαρπη η Γενική Συνέλευση της Ρόδου

ΑΕΡΑ: «Τέλος» Γκέτσι, Νόνη και Κουτσιανικούλης

Παναγιώτης Σπάρταλης: « Όλοι μαζί για το καλό του Διαγόρα!»

Α.Ο. Πυλίου: Στις 7 Ιουλίου θα διεξαχθούν οι εκλογές

Μ’ ένα «κράμα» έμπειρων και νέων παικτών οι «Πιγκουίνοι» στη Γ’ Εθνική πόλο