Ρόδος: Βιντεοσκοπούσε τη θετή του κόρη την ώρα που αυτή έκανε μπάνιο

Ρόδος: Βιντεοσκοπούσε τη θετή του κόρη την ώρα που αυτή έκανε μπάνιο

Ρόδος: Βιντεοσκοπούσε τη θετή του κόρη την ώρα που αυτή έκανε μπάνιο

Ελευθερία Πελλού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3912 ΦΟΡΕΣ

Στoν ανακριτή θα απολογηθεί σήμερα ο κατηγορούμενος

Τη θετή του κόρη την ώρα που έκανε το μπάνιο της, κατηγορείται ότι βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο, 45χρονος που συνελήφθη στη Ρόδο χθες το πρωί, μετά από καταγγελία που έγινε στην Aστυνομία από την 18χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», η νεαρή κοπέλα επικοινώνησε χθες νωρίς το πρωί με την Aστυνομία και δήλωσε ότι ο 45χρονος είχε αφήσει το κινητό του τηλέφωνο επάνω στον νιπτήρα και αυτό φέρεται να τη βιντεοσκοπούσε την ώρα που έκανε το μπάνιο της.

Η ίδια, βάσει των ίδιων πληροφοριών, κατήγγειλε, ότι και τον χειμώνα του 2022 και ενώ η ίδια ήταν μόλις 16 ετών, την ώρα που εκείνη κοιμόταν, πήγε από επάνω της και αυτοϊκανοποιήθηκε.

Όλα τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 45χρονου, ο οποίος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βίας, παραβίασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και ασελγείς πράξεις, παραπέμφθηκε στην αρμόδια Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, όπου και του ασκήθηκαν ποινικές διώξεις και οδηγήθηκε στην ανάκριση.
Ο 45χρονος, ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι σήμερα για να προετοιμάσει την απολογία του, και μέχρι τότε η κράτησή του συνεχίζεται.

Διαβάστε ακόμη

Δύο Ιρακινοί και ένας Παλαιστίνιος σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών

Με δύο πήλινους αμφορείς στην κατοχή του εντοπίστηκε ο 56χρονος που αναζητούσε χρυσό και αρχαιότητες σε υπαίθριο χώρο στην Κάλυμνο

Συνελήφθη 24χρονος που κυκλοφορούσε στη Ρόδο με το διαβατήριο του δίδυμου αδελφού του

Έκλεψαν πορτοφόλι από ξενοδοχείο

35χρονη έκλεψε 4 χρυσές αλυσίδες

Διακινητές μεταναστών επιχείρησαν να εμβολίσουν περιπολικό του λιμενικού στη Ρόδο

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία

Ποινικές διώξεις ασκήθηκαν εναντίον 25χρονου για μεταφορά αλλοδαπών