Εκδικάστηκε η προσφυγή για τον Μιχάλη Θωμάτο

Εκδικάστηκε η προσφυγή για τον Μιχάλη Θωμάτο

Εκδικάστηκε η προσφυγή για τον Μιχάλη Θωμάτο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 669 ΦΟΡΕΣ

Εκδικάστηκε χθες από το 2ο Τμήμα του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Ρόδου η ένσταση που έχει κατατεθεί και αφορά την έκπτωση του εντεταλμένου συμβούλου Πολιτικής Προστασίας, της Δημοτικής Ενότητας Καμείρου και Μέριμνας αδέσποτων ζώων συντροφιάς κ. Μιχάλη Θωμάτου από την παράταξη «ΕΝΑ – Ενωμένοι Αλλάζουμε – Μαζί για τη Ρόδο» του κ. Κολιάδη.

Όπως είναι γνωστό και αυτή η ένσταση έχει κατατεθεί από την κα Κρυστάλλω Γιαντσίδου του Παναγιώτη, η οποία και αναφέρει μεταξύ άλλων, πως ο κ. Θωμάτος είναι μέλος ανώνυμης εταιρείας, μάλιστα μετέχει και στο Διοικητικό Συμβούλιο αυτής, γεγονός που αποτελεί παραβίαση του άρθρου 10 του ν. 4804/2021.

Η ένσταση εξετάστηκε χθες από το 2ο Τμήμα του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Ρόδου και για την παράταξη του κ. Κολιάδη παραστάθηκαν οι δικηγόροι κ.κ. Κώστας Χαλκιάς και Γιώργος Μαυρομμάτης και για την παράταξη του κ. Καμπουράκη οι δικηγόροι κ.κ. Λάμπρος Πάσχος και Δημήτρης Βερβέρης. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε ακόμη

Ανασυγκροτήθηκε το Τεχνικό Συμβούλιο Δημοσίων Έργων

Σε Διεθνές Βυζαντινομουσικολογικό Συνέδριο πρωτοψάλτης της Ρόδου

Λειτουργεί (επιτέλους) ιατρείο στην Ακρόπολη της Λίνδου

Κ. Νικολαΐδου: Είναι πολιτική απόφαση του περιφερειάρχη να ενσωματωθούν οι προκλήσεις της εποχής στο Οργανόγραμμα της ΠΝΑι

Κατά της προτεινόμενης τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η παράταξη της Χρύσας Καραγιάννη

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νότιας Δωδεκανήσου με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη συνάντησε χθες στο Δημαρχείο ο Αλέξανδρος Κολιάδης

Εργολάβοι διεκδικούν 1,7 εκατομμύρια ευρώ από τη ΔΕΥΑΡ χωρίς να υπάρχουν συμβάσεις